Ruukki zprofiili

Z-kevytorsi sopii erinomaisesti kattorakenteisiin, ja sitä voidaan käyttää myös seinän vaakaortena. Harjakattorakenteissa Z-orsi tarjoaa optimaalisen kantokyvyn rakenteiden ja lumen painolle. Sallittu vain Ruukin tuotteiden suunnitteluun.


Profiilien ainepaksuudet 1. Suurin toimituspituus 18m. Z - profiili soveltuu erinomaisesti .

DI Petri Ongelin, DI Ilkka Valkonen. Graafinen Palvelu Martti Lepistö. Standardinmukaiset profiilit.


SSAB:n kylmämuovatut teräsprofiilit soveltuvat monipuolisesti teräsrakenteisiin aina liike- ja asuinrakennuksista koneisiin ja laitteisiin. Poikkileikkauksen mittatarkkuuden ja erikoislujien materiaalien hyvän muovattavuuden ansiosta kestävien ja kevyiden rakenteiden valmistaminen on . Z -, C-OVIPROFIILIT kyva. RUOSTUMATTOMAT JA HAPONKESTÄVÄT.


Ohutlevyn nimellispaksuus vaihtelee välillä – mm ja profiilien korkeus välillä 1– 3mm.

Jos toimitus tapahtuu tehtaan autoilla, on orren maksimipituus m. Orren poikkileikkaus on joko Z- tai C-profiili. Weckman valmistaa turvallisia, CE-merkittyjä ja jatkuvan laadunvalvonnan alaisia (VTT) kantavia poimulevyjä ja teräs-kevytorsia rakennusten runkoon ja vesikattoon. Rautaruukin profiloit- sijoiden valmistusohjelmissa olevia katto- ja seinäorsia. Rakenne voi olla yksi- tai useampi- aukkoinen.


Mitoitus voidaan tehdä joko plasti- suus- tai kimmoteorian mukaan. Profbeam-oh- jelma laskee avoimien profiileiden , kuten L-,. U-, C-, Z - ja Sigma, staattiset poikkileikkausar-. Puutavaran lujuusluokan on oltava vähintään Tja kosteuden ulkokuivaa.


Verhoilumateriaalina käytetään peltiä. Katto- ja seinäorsina käytetään Z -1(PL 2) profiilia. Muut varattavat tarvikkeet ja materiaalit. Katon orret ja pilarit suunnitellaan kuumamuovatuista profiileista, materiaali S355JRFN.


Katon pääkannattaja suunnitellaan hitsattuna, ohutuumaisena I-profiilina, materiaali S355J2G3. PAROC- elementtien pinnat ovat yleensä teräsohutlevyä. Tämän vuoksi niiden äänenvaimennus on periaatteessa olematon kuten perinteisellä profiilipelti- rakenteellakin.


Nopeasti kotiin toimitettuna. Sähkösuojaputket, vesisuojaputket sekä viemäriputket voidaan asentaa .

Yläpinnan raudoitus on tuettava niin tiheästi, että se kestää päälläkävelyä. Seinaroovidena, millel tavaliselt on mõlema vöö siire takistatu on mõlemad. TERÄSRUNKO Z - PROFIILI , 40x60.


Ei asenneta lisää luokan vuoksi. Kehittäjä tai tuottaja ja kaiteen tyyppimer- kintä tai johde.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje