Pergo vinyyli asennus

Se lukitsee pysty- ja vaakasuunnassa. Uuden napsautusjärjestelmän ansiosta asentaminen sujuu nopeasti ja helposti - nopeammin kuin minkään muun vinyylilattian. Seuraavat tekstit tarjoavat selityksen kuville, ja ne jäsentyvät kolmeen eri osioon: valmistelu, asennus ja kunnossapito-ohjeet. Kehotamme lukemaan nämä ohjeet huolellisesti samalla kun perehdytte kuviin.


Suosittelemme tilaamaan saman . Vinyylilattian asennusta ei tarvitse antaa ammattilaisen tehtäväksi työkaluineen. Oletko valinnut vinyylilattian ja haluat asentaa sen itse? Autamme sinut mielellämme alkuun ja näytämme. Onko huoneessa WC-istuin, pylväs tai muu pyöreä kohde? Noudata näitä vaiheita, joilla saat portaisiisi täydellisen muodonmuutoksen kauniilla vinyylilattialla.


INSTALLATION INFORMATION. Aluslattian tulee olla kuiva, tasainen, puhdas ja joustamaton. Tekstiilimatot alusmateriaaleineen on poistettava ennen asennusta. Alusta on tarkistettava huolellisesti ennen asennusta epätasaisuuk-.


Tätä lämpötilaa on ylläpidettävä ennen asennusta , sen aikana ja sen jälkeen vähintään tuntia. Sitä ei voida asentaa solariumeihin, ulkohuoneisiin, asuntovaunuihin, veneisiin eikä muihin ulkotiloihin ilman liimausta. Jos lattiasi lämpötila nousee yli 45°C:een, esim.


Laminaattia olen muutamaan otteeseen laittanut mutta mietin nyt vinyylilattiaa. Onko sen asennus samanlaista kun laminaatin? Uskaltaako sitä pestä samalla tavalla kun esim muovimattoa?


Listan avulla lattian asennus sujuu kät. Lattia on myös helppo asentaa , ja se on kestävä ja ääniä vaimentava. Mutta en usko, että se pakollinen on, itse laittaisin ainakin. Ja leikkaus juurikin mattopuukolla. Soveltuu asennettavaksi napsautettavien vinyylilattioiden alle.


Parketin alla on betonilaatta. Asennuksen kannalta helpointa olisi asentaa vinyyli suoraan vanhan parketin päälle. Pergo -laatu uudella ilmeellä.


Liittyykö tähän jotain homeriskiä . Jos huoneessasi on koristelistoja tai ovenkarmeja, suosittelemme niiden varovaista katkaisua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje