Peltor kuulevat kuulosuojaimet

Alert on kuulonsuojain, jolla voi kuunnella ympärillä olevaa maailmaa. Peltor Alert M2RX7A kuuleva kuulosuojain. Audioliitäntään voi yhdistää esim. Kuuntelutoiminto kehitetty erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille. Pieni, tehokas, kokoontaitettava ja terässangallinen kuulonsuojain.


Vahvistaa ja paikallistaa heikot äänet tehokkaasti.

Digitaalinen tekniikka, erillinen mikrofoni, vahvistin ja äänenvoimakkuudensäätö. Motonetin laajasta valikoimasta löydät kuulosuojaimet kaikenlaiseen käyttöön. Kuulonsuojaimia kannattaa käyttää arkisissakin askareissa, valikoimassa myös lapsille sopivia malleja. Ne suojaavat haitalliselta melulta ja mahdollistavat ympäristön äänien kuulemisen ja vahvistamisen.


Euro Voeg artikel toe aan lijstje voor . Mukana toimitetaan kpl AA-alkaliparistoja ja yksi FL6CE-kaapeli. Matkapuhelimen käyttö ja musiikin kuuntelu Stereo Bluetooth-yhteydellä. Uuden sukupolven FM-radiovastaanotin nopealla aseman haulla ja muistipaikkatoiminnolla.


Patentoitu kaiutinjärjestelmä.

M on tuonut markkinoille uuden metsästykseen ja ammuntaan soveltuvan kuulonsuojaimen. Kuuleva toiminto ympäristön äänille. M PELTOR ProTac Hunter kuulonsuojain on suunniteltu metsästykseen ja urheiluammuntaan. Ne auttavat suojaamaan haitallisilta impulssiääniltä ja mahdollistavat dB alittavien ympäristöäänien kuulemisen.


Ne parantavat mahdollisuuksiasi kommunikoida muiden lähellä olevien kanssa sekä kykyäsi kuulla . Olen kokeillut myös erilaisia passiivikorvatulppia, mutta elektoniset kuulevat kuulosuojaimet ovat olleet metsästyskäytössä ehdottomasti parhaita. PELTOR on tuonut markkinoille uuden, edullisemman hintaluokan ProTac - kuulosuojainmalliston. Mallistosta löytyy kevyempi, heikommalla suojausteholla varustettu Hunter sekä hiukan raskaampi, tehokkaammin suojaava Shooter. Suojainten myyntihinta asettuu hiukan alle sadan euron. SportTac on pehmeästi toimiva aktiivinen kuuleva kuulonsuojain.


Enemmän ääntä, vähemmän melua. Vaimentaa haitalliset äänet hetkellisesti ilman häiritseviä katkoja äänessä. SportTac mahdollistaa äänten suunnan kuulemisen ja havaitsemisen. Kuulet paremmin kuin ilman kuulosuojaimia , sillä laite vahvistaa ympäristön äänet jopa 5- kertaisiksi. Sirosti muotoiltu korkealuokkainen kuuleva eli äänitason ohjaama kuulonsuojain.


Kuulet, mitä ympäristössäsi tapahtuu, mutta kuuloa vaurioittava melu vastaan suojain toimii tehokkaan kuulonsuojaimen tavoin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje