Linnatuli reg

Basic-malli sisältää antiikkilaasti pinnoitteen ja mustan takkaluukun. Takan etu- ja takakulmat ovat aina viistettyjä. Teräväkulmaisen takan saa tehtyä lisävarusteena tilattavilla kulmapaloilla. REG takka 7ja 8mallit sisältävä terävät kulmat . Linnatuli on kotimainen tulisijojen valmistaja.


Tulisijat koostuvat päällekkäin asennettavista valuelementeistä. Materiaalina käytetään tulenkestävää valumassaa, jota on käytetty tulisijojen valmistuksessa kymmeniä vuosia. Yksinkertainen päällekkäin ladottava elementtirakenne tekee tulisijojen asennuksen helpoksi ja . Elementtirakenteiset REG -takat koostuvat päällekkäin asennettavista, muotoonvaletuista elementeistä. Takan rakenne on yksinkertainen, minkä vuoksi tulisijaa voidaan muokata ja takan voi myös pystyttää itse.


Takkatoimitukseen sisältyy karkea antiikkilaasti takan pinnoitukseen. Luukkuvaihtoehdot ovat musta, harmaa tai . Mihin hintaan olet saanut takan ns. Puhtaasta palamisesta kertoo hyvin pieni häkäpäästö, joka on noin , kun CE-merkinnän raja- arvo vaatimus on. Takkojen lämmön varauskyky on erittäin hyvä ja lämmönluovutusaika.


Pieni varaava kotimainen takka. Takka koostuu päällekäin asennettavista 100mm korkeista valuelementeistä. Takka toimitetaan täydellisenä tarvikepakettina sisältäen asennusohjeet, tulenkestävät . Valmistakat, liesikaminat ja takka- ja uunitarvikkeet verkkokaupastamme tai myymälöistämme.


Osa tuotteista saatavilla ainoastaan toimitusmyyntinä. Samaa tuotetta markkinoidaan Reg hella 1nimisenä. Jos löytyy laita Yv tai sähköposti: sema( at)saunalahti. Halvempi kuin vuolukivinen, mutta maksaako silti itseään takaisin - päälämmitys on kuitenkin . Может кто-то слышал, видел, пользовался? TULIA -tulisijat valmistetaan aidoista keraamisista poltetuista tiilistä.


Tulisijojen sisäosat ovat tulenkestävää tiiltä ja ulkokuoreksi voidaan valita, joko rapattava- tai puhtaaksi muurattava tiili. REG Tiilitakka on monen vuoden tuotekehityksen tulos, uudenlainen tiilirakenteinen takka. Yritysvideo, company video.


Teavita mind e-kirjaga, kui kommentaarile vastatakse.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje