Koti ja keittiö tilaajalahja

Tilaa nyt ja säästä selvää. Koti ja Keittiö - lehti - Aidosti suomalainen sisustuslehti. Suomen ihanimmat kodit ja herkullisimmat . Katso kaikki tarjoukset täältä.


Koti ja keittiö lehti on toiseksi suurin sisustuslehti Suomessa. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Lehti esittelee kauneimmat kodit, kiinnostavimmat tuoteuutuudet ja tarjoilee uutta inspiraatiota viihtyisään kotiin. Tällä hetkellä tilaajalahjana on trendikäs . Kaupan päälle hieno tilaajalahja ! Siirry Tarjoukseen Tästä! Avaa ovi unelmiesi kotiin! Aina ajankohtaisin ja edullinen lehtitarjous.


Lehdestä löydät paljon persoonallisia . Muista myös tilaajalahja , joten tarjous kannattaa käyttää hyväksi.

Ideoita sisustajalle ja kokkaajalle. Kaikki Lehtiapajan tilaukset päättyvät automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Uudessa lehdessä asiaa keittiöistä! Pääsette tutustumaan Kettukarkki-blogin Mairen uuteen ja IHANAAN keittiöön.


Mikä kannen aiheista kiinnostaa sinua eniten? Sohvapöydän asetelmat saavat olla matalia. Istuta laakeaan keramiikkaruukkuun. Kaikille rakas Tove Janssonin Muumipappa seikkailee nyt Ivana Helsingin tyylikkäässä pikkulaukussa, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Paola Suhosen suunnittelemassa tummansinisessä laukussa on laadukas silkkinen . Kaikki sisustusjuttumme ovat varta vasten lukijoillemme tehtyjä.


Sisustuksen lisäksi tarjoamme elämyksiä ruoan, viinien, matkailun ja. Lehtien uutena tilaajana pääsee nauttimaan mitä upeimmista tilaajalahjoista. Tälle sivulle on koottu parhaat tilaajalahjat , lajiteltuna niiden arvon mukaan. Tsekkaa arvokkaimmat ja hienoimmat tilaajalahjat ja ota lehtitilauksestasi kaikki hyöty irti.


Tästä lehdestä saa paljon vinkkejä omaankin kotiinsa. Vähän pakkasi hymyilyttämään kun hain paketin ja se osoittautui jo pakettina melkein puolet pienemmäkis kuin entinen wokkipannuni…. Tässä se on vielä paketissa entisen .

Unelmien TaloKoti on hyväntuulinen sisustuslehti, joka rakastaa maalaisromantiikkaa, iloisia värejä ja tee itse -ideoita. Monet lukijamme palaavat yhä uudestaan mielenkiintoisten juttujen pariin. Lehtien tilaajalahjat ovat olleet melkoisen suosittu osa Tarkan markan uutiskirjettä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje