Irtopohjavuoka korkea

Vuoassa on tarttumaton pinnoite ja irtopohja, minkä ansiosta kakut irtoavat vuoasta helposti. Vuoka voidellaan ennen paistamista, sen voi myös korppujauhottaa. Suosittelemme leivinpaperin asettamista vuoan pohjalle.


Korkeassa irtopohjavuoassa valmistuu myös 12 . Näppärällä irtopohjavuoalla valmistat herkulliset kuivakakut, kakkupohjat ja juustokakut!

Vuossa on tarttumaton pinnoite ja irtopohja, minkä ansiosta kakut irtoavat vuoasta helposti. Korkealla irtopohjavuoalla valmistat herkulliset, monikerroksiset kakut! Laadukas korkea irtopohjavuoka soveltuu korkeiden paistettavien ja hyydytettävien kakkujen valmistukseen. Anna paistetun kakun olla hetki vuoassa paiston jälkeen ja kumoa se jäähdytysritilän päälle. Käytä hyydytettävien kakkujen kanssa reunaleivinpaperia tai reunakalvoa.


Laadukas erikoissyvä irtopohjavuoka soveltuu korkeiden paistettavien ja hyydytettävien kakkujen valmistukseen. Housen irtopohjavuoka , jossa tarttumaton pinnoite.

Ei sovellu mikrokäyttöön, uuninkestävä max 2astetta, astianpesunkestävä. Tällä hieman pienemmällä korkea reunaisella irtopohjavuoalla teet helposti juhlavat ja koristeelliset täyte,- ja juustokakut. Korkean reunan vuoksi kakun täyttäminen ja näyttävän lopputuloksen saaminen on helppoa. IRTOPOHJAVUOKA KORKEA 26CM. Vuoan vetoisuus litraa.


Korkea irtopohjavuoka on täydellinen monikerroskakkujen ja naked cake -kakkujen leivontaan! Hiiliteräsvuoassa on laadukas pinnoite, jonka ansiosta kakut irtoavat vuoasta helposti. Patissen klassinen irtopohjavuoka , joka on koorkea mutta kapea. Täydellinen korkeiden ja tyylikkäiden jälkiruokien valmistamiseen. Parissen irtopohjavuoka jossa extra korkeat reunat.


Muotin irrotettavan reunan ja tarttumattoman pinnoitteen yhdistelmä helpottaa kakun vapautumista muotista. Leivinpaperin käyttö vuoan pohjalla on suositeltavaa, vuoan voi myös voidella ja korppujauhottaa. Korkeareunainen irtopohjavuoka korkeiden kakkujen valmistukseen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, anna kakun levähtää hetki vuoassa ennen irroittamista. Osta Irtopohjavuoka 26cm non-stick helposti Tokmanni-verkkokaupasta.


Erilaisilla reunavuoilla voit leipoa täytekakut, hyydytetyt kakut, voileipäkakut jne.

Irtopohjavuoka Neliö Cm Suuri Pohja Ja Pinnoite. Sydän Irtopohjavuoka 22cm Pinnoitettu L. Cm Korkea Irtopohjavuoka Cm Pinnoitettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje