Granaattiomena kuoriminen

Granaattiomenat ovat parhaimmillaan, mutta niiden kuoriminen on tuskallista. Ostat kotiin granaattiomenoita ja päätä raapien mietit, kuinka siemenet saisi hedelmästä helposti irti. Lopputulos: keittiö on seiniä myöten . Runsaista terveyshyödyistään tunnettu granaattiomena on mahdollista kuoria kätevästi hyvin helpolla kikalla. How to open a pomegranate without a mess.


Tiedätkö, miten kuoria granaattiomena? Aloita leikkaamalla omenalta hattu pois. Tee seuraavaksi veitsellä. Nöytän kolme helppoa, nopeaa ja siistiä tapaa saada siemenet ulos granaattiomenasta.


Kokosimme kolme tapaa päästä käsiksi granaattiomenan herkullisiin ja terveellisiin siemeniin. Kun et käsitellessä halkaise hedelmän siemeniä, niin vältyt myös punaisilta roiskeilta. Katso helpot neuvot Kotiliesi.


Homma kannattaa varmuuden vuoksi tehdä silti pesualtaassa ja jättää hienoin silkkipaita kaappiin roikkumaan. Oletko aina miettinyt, kuinka granaattiomena kuoritaan ? Tässä kaksi helppoa vinkkiä. Yksi kaunis väripilkku ruoassa ovat tällä hetkellä granaattiomenan siemenet. Ne piristävät raikkaudellaan niin suolaisia kuin makeitakin ruokia. Käännä omena ympäri ja paukuta lusikalla ulkokuoreen jolloin siemenet tippuvat kokonaisina kulhoon.


Kuten Satokausikalenteri kertoo, niin niiden hinta alkaa kohta olla edullisimmillaan. Halkaistaanko se, vai kuoritaanko? Olemme aiemmin puolittaneet granaattiomenan ja lyöneet lusikalla granaattiomenan puolikkaan pohjaan samalla pitäen puolikasta ison kulhon yläpuolella, jolloin siemenet putoavat kulhoon. Se on melko nopea tyyli, mutta samalla aika iso osa siemenistä menee. Kuinka kuoria granaattiomena ? Monet ravintotutkijat ovat valmiita lisäämään granaattiomenan niin kutsuttujen superruokien listalle, koska se runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja.


Kauniin punaisen granaattiomenan siement koristavat salaatteja ja jälkiruokia. Ota talteen myös raikas mehu ja käytä se salaattikastikkeessa. Pirkka-koekeittiön vinkeillä onnistuu granaattiomenan käsittely myös kotikeittiössä. Oikea tapa syödä granaattiomena. Jaa: Seuraa: Tilaa uutiskirje.


Kuori granaattiomena näin. Oheisella videolla näytetään mallia. Siementen väliset valkoiset kalvot voi syödä.


Omenat kannattaa syödä kuorineen , sillä niissä on kaksi kertaa enemmän terveellisiä flavonoideja kun kuorituissa. Ne sopivat hyvin pääruokiin, leivonnaisiin, jälkiruokiin,. Siitä syödään vain malto siemineen, kalvoja ei syödä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje