Akkaaura

Meilläpäin (tai varmaan laajalti muuallakin) peruna-auraa kutsutaan sahraksi ( sahroiksi), meiltäkin löytyy, mutta eivät ole valitettavasti myynnissä. Veikkaan, että niitä on kannettu peräkärrykaupalla taloista kaatopaikalle, kun käyttöä joko ei ole ollut tai ei ole ymmärretty niiden käyttötarkoitusta hymy. Kätevä apuri, akka - aura , perunapellolle!


Luulin, että perunoita joudumme peittelemaan käsin ja mietin jo, ettei tänään tule nukutuksi koska se on hidasta puuhaa, mutta mitä tämä akka - aura teki? Sillä sai melko nopeasti kaikki perunat peitetyksi mullalla!

Kyllä ikäihmiset tietävät ja kiitos naapurille, joka jaksaa neuvoa ja helpottaa asioita! Pottuaura, sawolaesittajn Akka - aura. Pänninsaaren edustalla kävelyllä. Piitun parvea fixaillaan. Lähettänyt jere klo 18:01.


Niin, siitä perunan istuttamisesta piti kertomani… Olen vuosien saatossa oppinut syvästi inhoamaan perunan istutusta. Suurin syy siihen on akka -aurassa. Tämän vietävän vekottimen käyttöön tarvitaan kaksi henkilöä.

Se toimii niin, että toinen kulkee edellä ja vetää auraa, kun toinen ohjaa ja painaa samalla auran teriä multaan. Näin saadaan nopeasti aikaan perunoille riittävän syvät kylvövaot. Kuulostaa kätevältä, eikö? Toimitusaika: 1-arkipäivää.


Keltapassivoitu perunan istutus- ja multausaura. Kahden hengen perunavakoaura, ns. Auran voi purkaa kahteen osaan, sokalla lukitaan taas osat toisiinsa.


Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Hakuehdoillasi ei löytynyt yhtään ilmoitusta. Kokeile vaihtoehtoista hakusanaa tai poista haun tarkennukset.


Asiakaspalvelu Arkisin klo 9-17. Kaikki Akka aura -ilmoitukset sivustoilta Tori. Myydään aura alkaen Eur 12. Säädettävä ja irrotettava vetoaisa, kokonaispituus 1cm.


Hakatkaa maahantuo kirottu noita, hänherjaa kuningasta! Mutta kauhistus oli herpaissut jokaisen käden — ei kukaan liikahtanut paikaltaan.

Kaarle, Ruotsin,Göötan jaVendien kuningas, joka sanot . Aiheeseen akka-aura liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje