Ostetaan taidelasia tampere

Lasivitriinit, senkit, lipastot, keittiöryhmät, nahkakalustot, vuodesohvat, taulutelevisiot, radiot, soittimet (kitarat, haitarit, keyboardit yms.) Myös kodinkoneet (pesukoneet, astianpesukoneet, jääkapit, pakastimet, mikrot yms.) lasi_1. Kotimainen lasi: Riihimäki, Nuutajärvi ja Iittala. Taidelasi , singeeratut ja singeerattomat, maljakot, . Ostetaan käyttö- ja taidelasia yli vuoden kokemuksella.


Antiikkiliike Vaarinvarasto on erikoistunut vanhoihin Arabia-astioihin, lasiesineisiin sekä huonekaluihin.

Sijainti Tammelantorilla Tampereella. Paytrailin maksupalvelun kautta. Voit myös ostaa Joustoluotolla ja maksaa ostoksesi erissä! Lue lisää verkkokaupan sopimusehdot -sivulta.


Wirkkalan kulhotxja lasitx3. Arabiaa, taidelasia , kotimaista lasia jne, Muut keittiötarvikkeet, Keittiötarvikkeet ja astiat, . Kaikkea saa ehdottaa, mutta pääosin signeerattu taidelasi kiinnostaa.

Tarjoa kuvan ja hinnan kera. Olemme Iiittalan, Nuutajärven ja Riihimäen lasin taidelasin ostoon ja myyntiin erikoistunut liike Seinäjoella. Tule tutustumaan taidelasivalikoimaamme. Ostamme irtaimistot, kuolinpesät, jäämistöt, kokoelmat, vanhat esineet kuten esimerkiksi arvomerkit ja kirjat. Toimimme etupäässä Etelä- ja Länsi-Suomessa.


Hanki lasiesineet edullisesti Nettimarkkina. Dior, Hermès, Chanel, Louis Vuitton, Gucci, . Mikko HannukselaTiistai, 30. Kuuma aihe, Ostan Suomalaista taidelasia ja keramiikkaa. Toisaalta taas signeerattu kotimaisen muotoilijan taidelasi on yleensä parasta myydä itsekseen tai pienissä erissä.


Myös lasin värillä ja kunnolla on merkitystä. Pienikin särö taidelaseissa voi. Mistä hinta-arvio kun olen ostamassa ? Kun olet löytänyt sen oman aarteesi, on aika miettiä mitä olet valmis . Olet lämpimästi tervetullut.


Otamme provisiomyyntiin kotimaista käyttö- ja taidelasia , Arabiaa, desing -lasia yms.

Tiffany ja lyijylasitarvikkeiden erikoismyymälä. Uusi keramiikka viinipullo ja lasit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje