Kvinoasalaatti kana

Kvinosalaatti kanalla, pekonilla ja avokadolla. Päällystä salaatti ihanalla crème fraîche-sinihomejuustokastikkeella. Valmista jogurttinen kvinoa -kanasalaatti näin: Leikkaa broilerinfileet reiluiksi paloiksi.


Mausta ne sitruunapippurilla ja jätä huoneenlämpöön odottamaan. Keitä kvinoa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta kvinoa ja anna sen jäähtyä hetki. Kuori ja silppua valkosipuli. Sekoita valkosipuli, jogurtti . Kesä, maukkaat kasvikset ja yrtit.


Olenkohan maininnut jo täällä, että jossain vaiheessa raskautta en oikein saanut syötyä kanaa. Asettele päälle broilerinpaloja ja laita pinnalle kourallinen salvianlehtiä. Broileria ja kvinoaa pähkinäisen vinaigretin kera.


Gluteeniton, sokeriton, kananmunaton.

Kanat pannulle paistumaan ja mausteita makunsa mukaa, herne-maissi-paprika ja vihannessekoitus sulamaan mikrossa. Kvinoat valmiiksi ohjeiden mukaan. Lauantaina uunivuokaan upotettiin tomaattista kvinoaa, cajun-maustettua kanaa ja paprikaa, ja homma kuorrutettiin ekstrapläjäyksellä juustoa ja.


Sillä aikaa kun kvinoa kypsyy ja tomaattikastike hautuu, kuumenna loraus öljyä pannulla. Herkullisen raikas ja rapea kesäsalaatti, joka ei kaipaa lisukkeita. Kevyt ja ruokaisa kana - kvinoasalaatti. Mulla on viime päivinä ollut hieman tunkkainen ja ehkä vähän flunssainen olo. Iho on ollut kuiva ja naama täynnä jos jonkinmoista näppyä.


Vielä kun jouluna on saanut mässäillä, niin ainakin mulla tulee välillä sellainen olo, että tekee mieli syödä jotain kevyttä, . Aloitin koko homman laittamalla 5dl huuhdeltua kvinoaa keittymään vartiksi. Tämä estää ylikypsymisen ja vähentää tärkkellyksen . Se on yksi tärkeimmistä lihasten rakennusaiheista keholle. Vähärasvainen kana ja kvinoa ovat loistavia proteiininlähteitä liikunnan . Kana - kvinoa salaatti on nopea tehdä, joten se toimii hyvin kiireisempänäkin päivänä. Salaatti sisältää paljon proteiinia, mutta vähän energiaa, joten se on loistava valinta myös painonpudottajalle.


Reseptin on suunniteltu hengelle.

Vinkki: Mausta salaattisi mustapippurilla, suolalla ja lorauksella neitsytoliiviöljyä, sekä. Luontaisesti gluteiinitonta kvinoaa voi käyttää riisin tapaan. Raikas kvinoasalaatti syntyy kauden tuoreista kasviksista ja makua se saa reippaasta limestä.


HELPPO KANA - KVINOASALAATTI. Todellista superruokaa siis! Voit valmistaa tämän salaatin kanssa tarjottavan kanelijogurttikastikkeen myös laktoosittomasta tuotteesta.


Nyt kokeillaan kellon kanssa, miten valmistuu resepti nimeltä Maustekuorrutettu kana ja sanfranciscolainen kvinoasalaatti. Teen reseptissä mainitut esivalmistelut , ja sitten: Let´s rock! Aion olla ripeä ja tehokas, mutta heti alkuun tulee tenkkapoo. Mausteinen kanasalaatti saa täytettä kvinoasta, pinaatista ja raikkaasta appelsiinista.


Hyvää niin kylmänä kuin lämpimänäkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje