Gardena letkukela

Kompakti letkukela on ihanteellinen valinta vapaa-ajan aktiviteetteihin pienen koon ja taitettavan kammen ansiosta. Se on heti käyttövalmis ja sisältää liitäntäletkun. Suodatin Sulje suodatin Tyhjennä valinnat. Letkukela hoitaa kelaamisen puolestasi.


Kätevä letkukela kiinnitetään seinään, ja sitä voi kääntää seinällä 1°. Letkun voi vetää kätevästi sisään ja pysäyttää lyhyin, enintään cm:n välein.

Letku vedetään haluttuun pituuteen ja automaattinen sisäänkelautuminen vapautetaan nykäisemällä kevyesti . Letkusta kevyesti nykäisemällä lukko vapautuu ja letku kelautuu tasaisesti ja tehokkaasta integroidun teräsjousen ansiosta. Innovatiivinen seinään kiinnitettävä automaattinen Gardena Comfort Roll-Up automatic Li- letkukela. Helppo irrottaa talven ajaksi. Kelaus tapahtuu kätevästi nappia painamalla. Tehokas V Ah akku, yhdellä latauksella n. Vedä letku ulos haluamaasi pituuteen.


Mukana liittimet ja ruiskusuutin.

Ulos vedettäessä pysäytettävissä n. Lukitus vapautuu letkua nykäisemällä. Säilytyspaikka kastelusuuttimille jne. Kerran testattu, että toimii.


Vähän tilaavievä letkukela parvekkeelle, terassille ja pieneen puutarhaan. Sisältää alkuperäisen liittimen ja n. Turva-automatiikka suojaa kasettia vaurioitumiselta jos vesi kytketään letkun ollessa kasetin sisällä. Heti omasta varastosta kpl. Keskuspölynimurin letkun säilyttämiseen. GARDENA LETKUPAKETTI GNA.


Pidä siivouskomerosi hyvässä järjestyksessä. Kiinnitetään esimerkiksi siivouskomeron sivuseinään. Sopii myös muiden keskusimurimerkkien letkuille. Kelalle mahtuu maksimissaan m pitkä keskuspölynimurin imuletku.


Vapaasti seisova letkukela joka on tarkoitettu keskisuurille puutarhoihin. Litteä” letku tyhjentyy vedestä kelalle veivattaessa. Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa.


Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje