Euroopan kartta peli

Seterra on haastava, maantietoon pohjautuva peli. Maantietopeli - Eurooppa. Valittavana ovat myös pelit Saksan osavaltioista ja Ison- Britannian suurimasta kaupungista.


Aika Hyvä Peli Tää On Koulus Ja Kuka Saa Ennen Joulua Parhaat Pisteet Saa Suklaa Tai Lakupatukan. Ja Se PatukanSaaja Taidan Olla Minä :D.

Euroopan suurinta kaupunkia Euroopan. Napsauta nimi kunkin maan korostettuna kartalla. Näe Eurooppa myös satelliittikuvina. Maailmankartan keskellä on vaakasuora päiväntasaajan viiva. Päiväntasaaja jakaa maailman pohjoiseen ja eteläiseen pallonpuoliskoon.


Pohjoisella pallonpuoliskolla päivä on pisimmillään kesäkuussa, eteläisellä pallonpuoliskolla joulukuussa. Muut valtiot aakkosjärjestyksessä: 6. Bosnia ja Hertsegovina 10.

Hyi muistan ku meillä ala-asteella piti osata sijoittaa kaikki euroopan maat oikeisiin paikkoihin. Tätä jatkettiin niin kauan, et pääsi kokeesta läpi. Itse pääsin onneksi tokalla, ekalla oli yhdestä kiinni. Liian vaikee kyl sen ikäselle.


Nyt sain ja varmaan puolet niist arvasin missä ne on :D mutta en tiennyt. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Takaisin Perunakellari Seuraava sivu. Järjestä kirjaimet oikeaan järjestykseen ja paina Tarkista.


Tarkka euroopan kartta puhallettavassa rantapallossa. Eurooppa on maanosa, jota rajaavat Atlantin valtameri lännessä, Pohjoinen jäämeri pohjoisessa, Uralvuoret ja Uraljoki idässä, Kaspianmeri, Kaukasusvuoret ja Mustameri kaakossa sekä Välimeri etelässä. Eurooppa muodostaa Aasian kanssa laajan Euraasian mantereen, jonka läntisen viidenneksen se käsittää.


Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla! Myös ladattavat pelit ja Pottipelit joissa voit voittaa kahisevaa pelaamalla pelejä! Ennustukset, selvännäkö, unitulkinnat, astrologia, syntymäkartat. Sosiaalisessa media kiertää parhaillaan hauska nettipeli , jossa pelaajalla on minuuttia aikaa nimetä kaikki maailman valtiot.


Pelissä käytetään maiden suomenkielisiä nimiä. Jokainen muistanee helpoimmat suurvaltiot, mutta miten on pienempien ja tuntemattomampien maiden laita?

Eurooppatiedotuksen PowerPoint-esitykset on tehty opettajille opetuksen tueksi, mutta ne soveltuvat myös kaikille EU :sta perustietoa tarvitseville. Toistuvat maininnat ja kartan tutkiminen auttavat paikannimistön muistamista ja hahmottamista. Nimistöleikit ja - pelit , kuten nimilotot ja muistipelit , tekevät nimistöä tutuksi leikinomaisesti. Videolta selviää miten esimerkiksi Rooman valtakunta ja Neuvostoliitto aikoinaan muuttuivat.


Norja, Ruotsi ja Suomi ovat jääneet kartalla varsin pieneen osaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje