Emma lämpöpussi rattaisiin

Ihanan muhkea ja topattu lämpöpussi rattaisiin. Aukeaa vetoketjulla edestä kokonaan. Päänympäryksessä kiristysnauha. Onko tuo emman pussi ihan pilipalia?


Saako sitä jalkopäästä auki niinku tuota eirbärcheniä? Hyvä lämpöpussi vauvalle?

Lämpöpussi taaperolle rattaisiin ? Turvakukaloon lämpöpussi ? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Lämmin ja kuiva säällä kuin säällä! Istuinpehmukkeilla suojaat ja ehostat rattaasi. Muhkea lämpöpussi lapselle vaunuihin tai rattaisiin.


Sisävuori pehmeää fleecemateriaalia. Helppo avata kokonaan vetoketjun avulla.

Päällinen tuulta ja vettä hylkivää nylonkangasta. Tarkoistuksena olisi hankkia lämpöpussi , joka olisi vettä hylkivää materiaalia, tuulenpitävä ja ERITTÄIN LÄMMIN. Onko Eisbärchen lämpöpussi sellainen? Pitääkö oikeasti lapsen lämpimänä?


Odenwälder Babynest Donny lämpöpussi on iso, lämmin ja todella käytännöllinen sekä laadukas lämpöpussi rattaisiin. Emma -merkkinen lämpöpussi , untuvaa ja lampaantalja. Wool- lämpöpussi sopii erinomaisesti käytettäväksi makuupussina vaunuissa tai rattaissa , ja pussi on . Vetoketjujen ansiosta lampaantaljan saa irti peiteosasta. Todella lämmin lisä rattaisiin.


Muhkeasti topatussa Polar- lämpöpussissa vauvan on mukava matkustaa paukkupakkasillakin. Sopii lastenvaunuihin ja rattaisiin. Edessä on kokonaan avautuva vetoketju: . Ihan uusi Emma lämpöpussi rattaisiin.


Tätä ylellisempää lämpöpussia et löydä markkinoilta! Lapsesi nukkuu kuin samettisella tyynyllä pehmeän untuvan pehmoisen lämpimässä syleilyssä. Ilmava ja muhkea, mutta mahtuu myös hyvin pieneen tilaan tarvittaessa.


Se on helppo ja turvallinen kiinnittää turvakaukaloon tai rattaaseen, sillä useimissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten.

Meillä ei ole isommilla ollut lämpöpusseja. Useimmissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten, joten ne pysyvät turvallisesti paikallaan ja lapsen voi kiinnittää valjaisiin pussin sisällä. Tarjoamme hyviä ja edullisia lämpöpusseja – mutta myös hieman korkeampien hintaluokkien lämpöpusseja , joissa on enemmän toimintoja ja todella korkea laatu.


Valikoimassamme on sekä hieman pienempiä lämpöpusseja , jotka sopivat lapsen ensimmäisiin kuukausiin lastenvaunuissa, että suurempia, rattaisiin sopivia . Carena Fårö Lux lämpöpussi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje