Bosch akkuporavasara 18v

Optimaalinen käyttöalue 4–mm (betoni). Ilman akkua ja laturia, L-BOXX laukku. Yhteensopiva Boschin sinisen sarjan Li-ion-akkujen kanssa.


Tehokas voltin akkuporavasara johdollista mallia vastaavalla suorituskyvyllä. Vaivaton huolto vaihdettavien hiiliharjojen ansiosta.

Nopeudensäätö ja suunnanvaihto. Iskuenergia J, poran maks. Akkuporavasara , jonka teho vastaa verkkovirtakäyttöistä konetta, nyt edulliseen hintaan.


Huippukevyt akkuporavasara luokkansa kompakteimmalla rakenteella (kokonaispituus vain 2mm ? SDS-plus-kiinnitys). Toimitetaan kätevässä L-BOXX:ssa, jossa mukana 2x0Ah:n akkua ja laturi. Kokoa siis tarvitsemasi sarja, et joudu ostamaan useita koneita ja akkuja erikseen! Ammattilaisen V:n poravasara luokkansa nopeimmalla porauksella.


Hiiliharjaton EC-moottori takaa pitkän käyttöiän.

Monipuoliset ominaisuudet, kuten tärinän vaimennus ja elektroninen tehonsäätö. Solo-versio, ei akkua eikä laturia. Sopii Boschin sinisen tuotesarjan 18V laitteisiin. Solo,akku ja laturi myydään erikseen. Protools Oy myy laadukkaat työkalut ammattilaisille ja vaativille harrastajille.


Voittamaton yhdistelmä tehoa ja painoa. Bosch - Akkupaketti-18-V-LI-2-x40-Ah. GBH V-EC -malliin verrattuna). Pölytön poraus uuden työkaluun liitettävän ja valinnaisen pölynpoistovarustuksen GDE 18V -kanssa Vibration Control: tärinävaimennettu kädensija . Vasaraporaa, poraa ja ruuvaa – jopa betoniin. Litiumioniteknologian ansiosta se ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös aina käyttövalmis.


Kompakti – toimintoa yhdessä laitteessa. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Pitkä käyttöaika yhdellä akkulatauksella Boschin tehokkaan EC-moottorin ansiosta, joka on kompakti, pölysuojattu, kevyt ja täysin huoltovapaa.


Boschin elektroninen kennojen suojaus (ECP) suojaa ylikuormittumiselta, ylikuumenemiselta ja . Toimitamme kiinnitysratkaisuja, pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Pneumaattinen iskugeneraattori, jopa mm:n reiät betoniin.

Kiinteä LED-valo, joka valaisee . Erittäin kompakti ja ergonominen muotoilu, paino akkuineen vain kg. Terien vaihto SDS-Quick järjestelmällä muutamassa sekunnissa. Mukana tulevan adapterin ansiosta voidaan käyttää myös tavallisilla poranterillä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje