Abloy 4190 lukkorunko räjäytyskuva

Komedia siitä mitä tapahtuu kun arkkitehti on ensi kertaa lukkoa kyydissä. Kytkin seuraa mekaanisesti teljen liikettä vaihtaen tilaansa teljen mukaan. Mikrokytkinversiot kustakin lukkorungosta merkitään lisäämällä X-kirjain tuotenumeron perään.


Automaattisesti takalukittuva sylinterilukkorunko. Takalukittumista ohjataan rintalevyssä olevalla valintanupilla.

YLÄASENTO = Takalukitus, telki ulos mm. ALA-ASENTO = Telki ulos mm. Ovi ja lukko avataan ulkopuolelta avaimella ja sisäpuolelta vääntönupista. Lukko on avattavissa myös painikkeella. Lukkorungon yläosassa on jousi, jonka tulisi ajaa tätä asiaa, mutta minulla on ongelmana etten tiedä miten päin tuon jousen sijoittaisin, jotta salpa tulisi ulos kun vapauttaa otteen oven kahvasta.


Sisäpuoli lukossa on aika yksikertaisen näköinen, mutta tietenkin räjäytyskuva olis aina mannaa. Juu, ei ihan tavallinen aihe tällaisessa höpöttelyblogissa, mutta kun netissä on puute! Meinasin tänään jäädä muuton jälkeen uudessa huoneessani ovettomaksi, kun kahva ei enää kääntynytkään.

Onneksi veli oli paikalla, kaivoi näppäränä miehenä ruuvarin repusta ja avasi koko höskän. Tämän lukkopesän haitat olen sensuroinut, koska kyseessä on käytössä oleva lukitus ja kyseisen lukoston omistaja haluaa pitää täytteen salaisena. Tämä ei kuitenkaan vaikuta sen kummemmin artikkeliin. Siitä syystä, että meni rikki, se nuppi tai nippeli, jolla lukkorunko laitetaan lukitusasentoon painui sisään.


Se lc1on syvältä sieltä! Mutta tarkistappa se vääntöraudan kieleke lipun pultit, ne jos on löysällä niin täytyy varovasti kääntää vääntönuppia että saa jäämään aukaisu asentoon sen lukon. ABLOY LC2kromattu lukkorunko kahden vuoden takuulla. Pidemmällä rintalevyllä ja reikävälillä varustettu käyttölukkorunko. Muista tarkastaa oven kätisyys ja valita oikea malli valikosta.


Suojarengas asetetaan avainpesän päälle. Vääntönupin ruuvit ruuvataan suojarenkaaseen kiinni. CY0-AVAINPESÄN ASENTAMINEN. Vääntöraudan pää asetetaan lukkorungolle -rungosta riippuen seuraavasti: A. Eli huushollin ulko-ovessa on abloyn lukko sillä päivittäiskäyttönipalla, varmaan jostain 80-luvun loppupuolelta kotoisin.


Onko jossain saatavilla räjäytyskuvaa tms DIY huoltopurkuohjetta lukolle? Kodin oikeakätisten ulko-ovien lukintaan.

Ulkopuolella suositellaan käytettäväksi erillistä vedintä, nuppia tai painiketta oven auki vetämisen helpottamiseksi. Käyttötoiminnot, lukitus- ja päiväkäyttötila, valittavissa lukkorungon etulevyssä olevasta valintanapista. Päiväkäyttötilassa lukko . Nupin asento: YLÖS= Takalukitus, telki ulos mm. X on lukon mikrokytkinversio. Välimuistissa Samankaltaisia Ovi avataan kevyesti painikkeesta.


Valintanapin ollessa yläasennossa lukon telki takalukittuu automaattisesti. Laittakaahan linkkejä niihin räjäytyskuviin netissä, siis ihan minkä tahansa laitteen! Abloy ulko-oven peruspainike.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje