Valssimylly myydään

Ilmoitustyyppi, Myydään , Osasto, Viljan käsittely. Veroton hinta, 1€, Sijainti. ALV , €, Väri, Muu. Verollinen hinta, Näytä hinta, Päivitetty, 06.


Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Murska. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Haussa esimerkiksi mylly, kuivuri tai siilo? Selaa ilmoituksia ja löydä sopiva. Katso myös näiden osastojen ilmoitukset: heinä- ja säilörehukoneet, karjatalouskoneet, kasvinsuojelu- ja sadetuslaitteet kuormaus- ja . Hanki myllyt edullisesti Nettimarkkina.


Metsä ja maatalouskoneet, Pohjois- Savo, Myydään 1€ kes 12:54. Muut hevostarvikkeet, Pohjois-Pohjanmaa, Myydään 3€ tam 07:25. Myydään traktorikäyttöinen valssimylly Junkkari- merkkinen. Ikää on mutta hyväkuntoinen, säilytetty sisätiloissa. Ota yhteyttä suoraan myllyt -kohteen myyjään.


Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Lähellä ovat monipuoliset palvelut, upeat liikuntamahdollisuudet ja hyvä julkinen liikenne. HASO-kohteessa on koteja moneen makuun paritaloissa, rivitaloissa ja pienkerrostaloissa. Onko kellään tuosta käyttökokemuksia?


Se ei tietty ole valssimylly , eli ei litistä vaan - rouhii? Tuo ei olis kovin kallis ja toimis verkkovirralla. EBAEIlla oli myynnissä käsikäyttöinenkin, mutta jaksaakohan sitä vääntää - näillä rehun määrillä. Vaikka ehkä se rehunkulutus laskis, jos maittavuus paranis :smt003. Rivakka rehunkäsittelyjärjestelmä muodostaa kokonaisuuden, joka sisältää kaikki tiloilla tarvittavat laitteet rehun valmistukseen, varastointiin ja siirtoon.


Autamme sinua löytämään tilakohtaisen ratkaisun hinnaltaan edulliseen, mutta laadukkaaseen rehun valmistukseen. Myllylaitoksessa on kaksi kiviparimyllyä, vasaramylly sekä valssimylly. Lisäksi laitteistoon kuuluvat viljan leikkuri, hiutalevalssi ja erillinen kuorimakone. Raaka- aineen, puolivalmisteiden ja lopputuotteiden siirto tapahtuu mekaanisesti tai pneumaattisesti. Tämä kokonaisuus käytöstä poistettu Funkin putkiruokkija lehmälle, kortteen 2myllyineen ja ohjauskeskuksineen.


Valssimyllyssä on oma erillinen viljanpuhdistamo ja viljan esikuorinta. Valmis paketti joka jakaa litisteen tai mitä sinne syöttääkin,10msiilolla. Myydään myös osina mutta mielellään kokonaisena pakettina. Lähtee edullisesti kun tarpeeton vekotin. Murska-myllyt tunnetaan suuresta tehostaan ja kestävyydestään.


Haku on alkanut maanantaina 29. Niin siis meinaat varmaan hakuun. Testaus osoitti, että valssimyllyn. GW 300- valssimyllyä hihnavetoiseksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje