Teak vanerin hinta

Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Erikoisvanerit, teak - vanerit. Hinnat ovat verottomia nettohintoja ellei toisin mainita.


Venevaneri - Venesisustus - Viilutettu vaneri - Jalopuulevy - Kansivanerilevy - Levy-Jaati - Turku. Teak , mahonki, tammi ja okumevanerit (venevanerit).

VIELÄ JÄLJELLÄ JOKUNEN VAALEAMPI LEVY! Kaupassa 1euroa levy Nyt vain 1euroa levy. Tiikki viilu) Siistiä ja täysiä uusia levyjä. Syksyn tarjouksena nyt myös levyä, hintaan 350€! Vähittäismyyntihinnasto 1. Woodim-puulevyt täysimittaisella sauvalla . Flexiplex- vaneri on taivutettava vaneri varastointiin ja erikoismuotteihin laivateollisuusympäristössä.


Pintaviiluna tiikki tai khaya.

Tiikki-durkvaneri eli kansivaneri veneenrakentajille. Runkolevynä WBP-liimattu koivuvaneri. Okume rungolla on saatavana myös teak -pintaista vaneria , kansirimoituksen näköisellä kuviolla mm.


Hinta ei mielestäni ollut ko. Koivuviilupintainen vaneri. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi.


Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. ViestiKirjoittaja Jake20. Tohon valkoisen vanerin ja mahonki kansilaudan saumaan joku noin 10x10mm? Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.


Etsin tiikki viilua, listaa, laattoja! Ristiinlaminoidun vanerin korjaus 22. Lisää tuloksia kohteesta puuvene. Rakennuslevyt ja vanerit ovat tarkoitettu seinien, kattojen ja lattioiden levytykseen. Eri käyttötarkoituksen mukaan rakennuslevyiltä voidaan vaatia paljon.


Meiltä löydät levyt myös näihin vaativiin kohteisiin.

Lisäksi valikoimassamme on runsaasti liimapuulevyjä sekä muuhun sisustukseen tarkoitettuja levyjä. Määrä: Laita ostoskoriin. Varsinaiset mallit tehdään vanerista CNC-tekniikalla minkä jälkeen kannen valmistus alkaa.


Loppuhionta tehdään koneellisesti mahdollisimman tasaisen lopputuloksen . Myydään uutta teak - vaneria , ( Teak -viilu) Venevaneriksi, sisustukseen ym. NYT MYÖS LEVYÄ HINTAAN 400€! Nurmijärvi Kuvat torissa.


Tarvitsisin teak - vaneria , mutta poikkeuksellista viilun paksuutta: - mm. Saattaisiko näitä saada mistä ja mihin hintaan ? IV (WG) Vähemmän vaativiin kohteisiin. Muiden hinnat ovat yleensä huomattavasti suolaisempia ja ne saa vain tiedustelemalla erikseen, koska saatavuus on rajattua. Teak -, mahonki- ja muita erikoisvanereita saatavana tilausvalikolimasta.


Välimuistissa Teak - ja mahonkivanerit. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tilausvalikoimassamme myös Laivankansilaminaattia esim.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje