Philips kotiparturi prisma

Teräsäleikkö on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Itseteroittuvat titaaniterät kestävät pitkään. Titaaniterät ovat terästäkin lujempia ja kestävät todella . Innovatiivinen teräyksikkö, ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät ja säädettävä ohjauskampa takaavat nopean ja tarkan leikkaustuloksen kerrasta toiseen. Paras tarkkuus vähällä vaivalla!


Tarkkaa, mukavaa ja tasaista hiustenleikkuuta.

Pään muotoja seuraava kampa nopeuttaa ja lisää mukavuutta. Ihoystävälliset terät ja kammat. Säädettävät ohjauskammat lisäävät käyttömukavuutta. Huipputarkka: lukittavaa pituusasetusta. Laitteella on kahden vuoden takuu, ja kolmen vuoden lisätakuu rekisteröimällä sen verkossa.


Edistynyt DualCut- tekniikka soveltuu kaikenlaisten hiusten ja partojen leikkaamiseen. Tunnin pikalatauksella virtaa minuutin johdottomaan käyttöön. Loistava leikkausteho titaanipinnoitetuilla terillä.

Hiustenleikkuu on nyt helpompaa kuin koskaan Philips - kotiparturin avulla, jossa on tarkkaa pituusasetusta (5–mm), säädettävä ohjauskampa sekä johdoton tai johdollinen käyttö. Laitteessa on tehokkaat itseteroittuvat teräksiset terät sekä helposti avattava pää helppoa puhdistamista varten, eikä se vaadi öljyämistä. Ominaisuudet: - Huippuluokan terät vähentävät . Osta Hiustenleikkuukone P-2helposti Tokmanni-verkkokaupasta.


Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta. Parranajokoneet ja trimmerit, BaByliss -partatrimmerillä pidät partasi siistinä ja tyylikkäänä. D Control -teknologian avulla hoituu hankalienkin alueiden parranajo helposti. Ladattava kotiparturi leikkuupituudella. CTools For Men TMC Flexitrim.


Verkkovirralla toimiva kotiparturi mittakammoilla. Itsellä tuommoinen kunkkukuluttajan testin voittaneen Philipsin edeltäjä muutaman vuoden takaa. Kerran olen vaihtanut terän siihen.


Hintaakin näyttäisi olevan vain 465€ s-etukortilla tikkurilan tai jumbon prismasta tämän viikon ajan (normisti 49€). No huonommin tuo leikkaa kun lidlin. Pistetään harkintaan, nyt on joku ilmaiseksi saatu Philipsin muovinen ladattava.


Vertaa hintoja ja tilaa heti. Luotettavassa kotiparturissa on digitaalinen pyyhkäisynäyttö, moottoroidutohjauskammat, muistitoiminto sekä tarkasti leikkaava teräyksikkö.

Puuttuu: prisma Hiustenhoito - Foodie. Tallenna ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun. Näe kaikkien S-ryhmän myymälöiden ajankohtaiset tuote- ja hintatiedot. Mikähän olisi paras kotiparturi hiusten leikkuuseen ja mielellään myös sänkiparran ajoon ja rajaukseen.


Remingtonit näyttäisivät antavan. Mulla oli philipsin koneita ja viimeisin oli remington.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje