Parketti hionta

Selvitä ja katso kuinka paljon parketinhionta maksaa. Näe remonttien hintoja ja kilpailuta oma parketin hiontasi ja säästä rahaa. Onko palstalaisilla kokemuksia viime ajoilta, mitä maksaa parkettilattian hionta ja lakkaus? Vanha parketti ok-kunnossa, mutta tietenkin siinä on kolhuja, kulumaa ja rakoja.


Onko hyviä kokemuksia parkettilattian hiomisesta kotikonstein ? Olemme aikeissa uudistaa oh :een lattian.

Ajattelimme jo irrottaa v. Uuteen emme halua satsata kauheasti rahaa, remontista on vain vähän aikaa . Parketin hionta ja lakkaustyön hintaan vaikuttaa monta erillaista tekijää. Muun muassa hiottavan alueen koko, parketti- tai puulattian materilaali ja lähtökunto, sekä työkohteen sijainti ja saavutettavuus vaikuttavat hintaan. Kohteessa olisi hyvä suorittaa ennakkokatselmus ennen töiden aloitusta, katselmuksessa tarkistamme . Ensimmäisenä vaihtoehtona tuli mieleen lautaparketin vaihtaminen laminaattilattiaan. Lattia-asiantuntijan käynti muutti suunnitelmat.


Hänen mukaansa parketti oli hyvässä kunnossa, tosin kulunut.

Se vaatisi hionnan ja lakkauksen. Tympeän värisävyn luoma ilme ei kuitenkaan poistuisi. PARKETIN HIONTA JA LAKKAUS.


Tarjouspyynnössä olisi hyvä mainita vähintääkin parkettityyppi (lautaparketti, ruutuparketti eli mosaiikkiparketti vai lankku tms.). Jos vanha parkettisi miellyttää edelleen silmääsi ei sitä ole yleensä mitään järkeä vaihtaa vaan tällöin sen hiominen ja lakkaus uuden veroiseksi on taloudellisin ja järkevin vaihtoehto. Vanhan parketin voi hioa 2-kertaa ennen kuin se on vaihto kunnossa.


Minkäshintaista touhua mahtaisi olla ammattimiehilä teetettynä tuommoinen neliön kokoisen parkettilattian hionta ja lakkaus? Homma olisi ajankohtaine. Meneehän se kesä näinkin! Meillä on uusittu lattia! Nyt tarvittaisiin neuvoja parketin hiontaan ja lakkaukseen.


Kannaako homma yrittää hoitaa itse vai suosiolla turvautua ammattilaiseen? Koivulautaparketin hionta ja lakkaus, noin m2. Seuraavat tiedot on lisätty 20. Muutimme kuun vaihteessa ja tietenkin uutta kämppää vähän pintarempattiin siinä samalla.


Parketti hiottiin alueelta keittiö, olohuone ja eteinen, siis se parketti jatkuu yhtenäisenä koko tämän alueen, ja hionta suoritettiin tietenkin ennen muuttoa, koska silloin kämppä oli tyhjänä. Lopputulos ei ollut oikein .

Puu- ja parkettilattioiden hionnat ja pintakäsittelyt varmalla ammattitaidolla. Vanhasta kuluneesta parketista saadaan kuin uusi. Myös rikkoutuneiden parkettien korjaustyöt.


Teemme parkettien hiontaa ja kunnostusta Tampereella ja Pirkanmaalla. Pari paikkaa näyttää sellaiselta että lakkaa ei ole ollut moneen vuoteen ja kärsinyt aika paljon. Viimeistelemme parkettilattian hionnalla , lakkauksella ja maalauksella. Uuden hyvän laminaatin saa puolet . Teemme monipuolisia parkettilattioiden viimeistely- ja kunnostustöitä Turun seudulla.


Säännöllinen hoito pidentää parketin kestävyyttä ja pitää lattian pinnan hyväkuntoisen näköisenä. Parketti Herala Oy on perheyritys, jonka toimialana on parketin asennus -, hionta - ja lakkaustyöt sekä myynti. Toiminta perustuu yli vuoden vankkaan kokemukseen parkettialalta.


Yrityksemme asentajien vuosien varrella hankkima työkokemus ja osaaminen takaavat parhaan lopputuloksen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje