Painepesurin letkun korjaus

Kyseessä 90-luvun erittäin sievällä pidolla ollut pesuri Stihl RE 102K Tuli letkulla , tai pikemminkin liittimellä tunnit täyteen talven aikana. Kahvan puolimmainen pää kierteeltä poikki. Messingiltä näyttää materiaali ja kierre mitä ilmeisemmin jonkinsortin tuumakierre.


Tuossa nettimaailmaa silmäilin, yksi . KEW painepesurin varaosat. Audifinns › Yleiset › Muu tekniikka Samankaltaisia 20.

Ostin viallisen painepesurin. Itse en ole ehtinyt tutkia pesuria vielä mutta ajattelin kysyä että oisko pumpussa jokin venttiili jumissa . M joka ei tahtonut enää aktivoituu kytkimestä ja jos sai aktiiviseksi ei pysynyt päällä kuin. Painepesurin pikaliittimet.


Varmaankin tuon Kärcherin varaosahinnat on pilvissä ja isommat korjaukset saattaa olla kannattamattomia. Ihan sormet syyhyää tutkia . Kärcher, Bosch, Makita ja Nilfisk-Alto painepesurien letkut, jatkoletkut ja putkien puhdistusletkut. Löydät sivuiltamme laajan valikoiman letkuja ja niiden lisävarusteita.


Suosittelemme etsimään oikean letkun käyttämällä sivumme hakutoimintoa vasemmasta laidasta.

Löydätte oikean letkun helposti valitsemalla pesurinne . Muistakaapa siis AINA käytön jälkeen ottaa letkut ja suihkuputket irti ja valuuttaa ne tyhjiksi. Pari tippaa vettä sopivassa paikassa ja pakkasen lauhtuessa muovi- Kärcherin sisältä kuuluu vaimea NAPS. Kaikkiin Kärcher -painepesureihin vm.


Ei sovellu letkukelallisiin malleihin. Saatavuus: Verkkokauppa. Laajentaa pesurin käyttösädettä. Liitetään koneen ja korkeapaineletkun väliin.


Sopii käytettäväksi myös letkukelamalleissa. Kestävä korkealaatuinen letku , kiertymisen esto ja messinkinen liitäntäosa. K2-Ksarjan kotitalouspesureihin.


Clen painepesurit , vesi-imurit, vesipumput. Huoltaa myös isot Kärcher ja Clen kuumavesipesurit. Varusteita ja tarvikkeita yleisimpiin pesureihin. Letku sopii käytettäväksi kylmä- ja kuumavesipainepesureihin.


Letkussa on kuulat 4mm välein, kuulat nostavat letkua maanpinnasta ja vähentvät siten letkun kulumista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje