Ostetaan talonpoikaiskaappi

O: talonpoikaiskaappi , patakaappi, vanha kaappi. Y Sisustus ja huonekalut. Talonpoikaiskaappi alkaen Eur 75. Vanha talonpoikaiskaappi alkaen Eur 80. Ilmoitusten jättäminen ja lukeminen on ilmaista eikä edellytä rekisteröitymistä.


Nukkekotiin puinen talonpoikais tyylinen kaappi. Hanki talonpoikaisantiikki edullisesti Nettimarkkina. Näyttävän näköinen, isohko. Mahtavan tunnelman menneltä ajalta tuo tämä vanha kaappi.


Eteiskaapiksi, kenkäkaapiksi, astioille. Myyjän yhteystiedot: Tykkäämällä osallistut Ruotsin muumimukin arvontaan! Runsas valikoima vanhoja talonpoikaishuonekaluja, etenkin kaappeja ja muuta esineistöä. Lähes kaikki vanhat huonekalut ovat kunnostettuja. Koska talonpoikaiskaapit yleensä tullessaan ovat huonossa kunnossa, ne kunnostetaan Fasetin verstaalla puuvalmiiksi tai entisöidään valmiiksi.


Vanhaan talonpoikaiskaappiin sisäratkaisut voimme toteuttaa toiveidesi mukaan. Pieni musta talonpoikaiskaappi. Kauniisti patinoitunut pikkukaappi.


Käyttötarkoituksiltaan ja kooltaan kaikkialle sopiva. Jämäkkä ja raikkaan tuoksuinen. Vasemmassa ovessa laskutaso. Kummankin oven takana ylhäällä kaksi pientä hyllytasoa.


Vietin viime viikon lopussa muutaman päivän kotona. Myydään vanha talonpoikaiskaappi alkaen €. Kuume ja kurkkukipu vaativat parin päivän pysähtymisen ja uni maistui kyllä. Lauantaina päätin, että nyt saa lorvailu riittää ja heti aamusta viritin leivinuunin tulet.


Tätä voisi ihan kutsua kotoiluksi, mikä varmasti ennen oli tavallista arkista puuhailua, eikä moista sanaa . Tiukalla budjetilla kannattaa kuitenkin monesti enemmin korjata vanhaa kuin ostaa uutta. Tervetuloa kotiin -ohjelman sisustussuunnittelija Seija Strandin tämän viikon muutoskohteessa remontoitiin vanha ruma mäntykaappi eteisen säilytystilaksi. Kaapista tehtiin kuin aito talonpoikaiskaappi pelkällä . Helmenharmaa hieman krumeluuri talonpoikais vaatekaappi.


Upea talonpoikaisantiikki vaatekaappi. Suomalaiset arvostavat talonpoikaishuonekaluja, syy tälle lienee se että se on. Mistä hinta-arvio kun olen ostamassa ? Kun olet löytänyt sen oman aarteesi, on aika miettiä mitä olet valmis . Hankin taas muutaman uuden huonekalun. Tai siis vanhojahan ne on. Mutta TAAS, edellisestä haksahtamisesta ei kauaa ole.


Näitä vaan ei voi päästää kynsistään, jos vahingossa selailee. Olisi siis pitänyt ostaa sininen, ruskea ja valkoinen maali. Maalit näyttää meillä olevan lähes . Ullakolta löytämäni vanhat matkalaukut päätyivät lopulta arkieteisemme talonpoikaiskaapin päällistä koristamaan.


Voi, kun tykkäänkin niistä juuri tuolla. Laukkuja on meillä vielä vaikka kuinka paljon tallessa ja mikä parasta, niin niiden sisältä löytyy vielä kaikenlaisia vanhoja aarteita. Kirjoja, lehtiä, kirjeitä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje