Marisukat kaavio

Eilen valmistui toiset Marimekko-villasukat. Ensimmäiset löytyvät täältä. Alotin nämä villasukat innolla jo jokin aika sitten ja ekan sukan. Bildresultat för marimekko villasukat. Kuvahaun tulos haulle marimekko villasukat.


Tiedätkö tunteen, kun jokin iskee 100-0?

No juuri niin minulle kävi nähdessäni kuvan (ehkä) maailman ihanimmista villasukista, ja tietenkin niitä piti päästä kokeilemaan aivan heti! Otin siis viime viikolla lankalauantain kunniaksi mieleiseni väriyhdistelmän lankoja, viisi sukkapuikkoa ja nipun . Ajattelisin, että nämä omaan käyttöön tehdyt sukat ei ketään haittaa, mutta kaavioiden postaaminen lienee jo vähän harmaata aluetta. Olkoonkin mittasuhtehteiltaan vaan summittaisesti laaditut. Laitoin Marimekolle sähköpostiakin asiasta, ja kysyin, voisinko postata ne kaaviot.


Jänistin ja jätin kaaviot silloin postaamatta, mutta koska niitä yhä aika ajoin kysellään, niin aattelinpa että näistä voisi jouluiloa joillekin sukkia suoltaville irrota. Tuskinpa näiden julkaisu. Ja tottahan sitä on myönnettävä, että useammat marisukat on tullut omiltakin puikoilta päästeltyä.

This Pin was discovered by Cilka Demsar. Denna pin hittades av Leena JK. Nurjat ja oikeat silmukat aina kohdakkain niin siitä se sitten lähtee. Aloin tuota kantapäätä miettimään, et millä puikolla se tehdään ja mihin ylimääräiset silmukat, kun ohjeessa oli 26 . Luo värillä 3(Havu) silmukkaa ja jaa ne neljälle puikolle.


Kun neulot oikeat silmukat takareunasta, niin saat napakamman resorin. Aloita kirjoneule kaavion mukaan. Voit jättää Unikot neulomatta ja kirjoa ne jälkeenpäin silmukoita jäljentämällä (näin tehty mallisukissa). Unikon neulekaavioita löytyi monenlaisia. Minä päädyin Villapallon kaavioon ,. Piirsin kaavion kuitenkin myös ylösalaisin.


Keskustan vaaleansinisen ja mustan. Kun serkkuni ilmoitti joutuvansa selkäleikkaukseen, niin mietin kuinka voisin häntä tsempata. Tiesin hänet Marimekon ystäväksi, joten päätös olikin sitten helppo- Marisukat. Ja kun vauhtiin pääsee, niin pitihän ne Marisukat tehdä itsellekin.


Tämä kaaviokuva kertoo, kuinka kerrosrivinousut tehdään. Taikutti: Ohje Kissan uni -kirjoneulesukkiin.

Mitruska descrubrió este Pin. Kaavioita ja kuvia onneksi löytyy netistä ja kohta pääsen tekemään ihan omia neulekaavioita. Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje