Kvinoa ravintosisältö

GoGreen Kvinoaa voit käyttää vaihtoehtona couscousille, riisille tai pastalle. Saat vaihtelua makuun keittämällä kvinoan maustetussa vedessä (mausteet, yrtit, liemi ). Kokeile myös sekoittaa kvinoaan pestoa ja laita sitten mukaan ruokaisaan salaattiin. Tyydyttyneitä rasvahappoja, g. Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja, 5g.

Monityydyttymättömiä rasvahappoja, 3g. Kvinoa , keitetty (-), annos 100g ravintosisältö ja energiasisältö. J (1kcal), laskettu reseptistä, THL:n tuottama. Kvinoassa on enemmän proteiinia kuin riisissä tai muissa viljoissa, ja se sisältää paljon ravintokuitua, fosforia, rautaa ja magnesiumia.


Olen luullut, että kvinoa (quinoa) on jonkinlainen terveellinen kasvis. Siis en ole siitä juurikaan mitään tiennyt. Tämän päivän kuitupallukka olikin sitten siinä, kun söin lounasruokalassa kvinoa -porkkanapihvejä, pöh.

Viljojen tapaan ruoanlaitossa käytetty kvinoa käy suomalaisille koko ajan tutummaksi. Monikäyttöisen ja proteiinipitoisen kvinoan keittämisessä kannattaa olla kuitenkin tarkkana, sillä yksinkertainen virhe voi muuttaa ilmavan kvinoan liisterimäiseksi. Maissikakku Kvinoa , pellvansiemen ja merisuola (Friggs). Kalorit jakautuneet (E ). Quinoan, kinuan eli kvinoan siemeniä käytetään viljan tapaan.


Ne puolustavat sydämen terveyttä laajalla rintamalla. Toisin kuin bulgurin ja tumman riisin kaltaiset viljatuotteet, kvinoa sisältää jonkin verran kertatyydyttymätöntä rasvaa ja omega-3-rasvahappoja, jotka lisäävät hyvän HDL-kolesterolin määrää . Gluteeniton kvinoa on ihan pirteä lisä mihin tahansa ruokavalioon. Minä ajattelin syödä kvinoaa kuitenkin lähinnä ”pyhäruokana” sen kalliin kilohinnan takia. Todella mainion ravintosisällön omaava, helposti sulava ja luontaisesti gluteeniton quinoa ( kvinoa ) sisältää mm. Siinä on myös huomattavasti enemm.


Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja maapähkinää. Rasvaa g josta tyydyttynyttä g. Hiilihydraatteja 6g joista sokereita g. Lue ravintoarvot niin selvität sen suosion. Sen voi vaihtaa ajatuksissaan rukiiseen, eikä tulos ratkaisevasti muutu.

Yksinkertaisuuden vuoksi ruis-kaura-yhdistelmän ravintosisältö on ilmoitettu arvolla yksi (punaiset pylväät). Papu- kvinoa -riisi yhdistelmän pylväät kertovat prosentuaalisen ravintoaineiden saannin suhteessa ruis-kauraan. Apetit Kvinoa kasvispihvi 1g. Kurpitsa-kvinoasalaatti tehdään paahdetusta myskikurpitsasta (butternut squash).


Voit tarjota sen lämpimänä tai kylmänä. Olen ollut jo pitkään kvinoan suurkuluttaja, se on kuulunut kuivakaappinne vakiovarusteisiin jo pitkään. Jos en muuta lisuketta keksi, niin keitän meille kvinoaa.


Kvinoa on todella ihana raaka-aine, josta on moneksi. Se maistuu myös mini – ja apukokille. Kvinoa ei ole myöskään mikään tavallinen lisuke, vaan se on erityisen . Huuhtele kvinoa lämpimässä vedessä ja kaada se sitten kiehuvaan veteen. Anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä n. Ravintosisältö per 1g: .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje