Kokoontaitettava työtaso

Työtasot, penkit ja pukit kaikenlaisiin projekteihin. Täältä löydät kestävät työtasot, kaapit ja pukit autotalliin tai verstaalle. Työskentely on helpompaa ja hauskempaa, kun käytössä on kestävä työtaso, jonka työskentelypinta on tarpeeksi suuri.


Kokoon taitettava työtaso tai työpukki on helppo pakata mukaan ja ottaa esille . Työpenkki vahvalla bambulevyllä.

Leveys 60cm, korkeus 80cm. Taso alumiinia ja terästä. Keter-työpöytä on helppo ja nopea pystyttää. Työpöydän jalkojen korkeutta voi säätää. Pöytä on kokoontaitettava sekä helppo ja kevyt kuljettaa.


Alaosan työkaluhyllyllä voi kuljettaa useimmin tarvittavat työkalut mukana. Kokoontaitettava Työtaso verkossa vidaXL kaupassa ▻ Ilmainen toimitus ▻ Saatavilla varastosta ▻ Katso kaikki. All wibe ladders, trestles and working platforms available for order and ast delivery from Sahanpuru Store.

Tukeva metallirakenne, pöytä kestävää MDF-levyä. Pöydässä reikää, joihin siirrettävät kiilat (kpl) voidaan sijoittaa työkappaleen muodon mukaan. Poikkipalkeissa reiät työkalujen säilytystä varten.


Taitettava pöytä työpöytä. Toimitukset kuljetusyrityksissä. Mutta sinä voit noutaa taitettavaa työtasoa itsepalveluna Moskovasta ja Pietarista tulevista varastoistamme. Hän kiipyy autoon, jos se ei ole Daewoo Matiz tai muu pieni auto.


Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön IKEA-nettisivuilla. Monikäyttöinen, tukeva työtaso , liitettävissä toisiinsa nurkista, korkeus säädettävissä 7- 9mm, max. Tukeva ja pyöräpalkin ansiosta helposti siirrettävä ”yhden miehen teline”.


BGI6sekä EN131-mukaisesti hyväksytty. Suuri 600x630mm työkaluhylly. Seisontatason kolmella sivulla jalkalista, polvikaide ja 1m:n korkeat kaiteet. Rihlatut 80mm askelmat ja käsikaiteet. Tukipuolella levennyspalkki jossa .

Hakuasi vastaavat uudet tuotteet. Telesteps Black Line Työtaso. Liberon Bloom, väritön työtasoöljy. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Olin hieman skeptinen, kun purin Stanleyn ”uutta ja vallankumouksellista” työpöytää pahvilaatikosta.


Skeptinen siksi, että olin käyttänyt aiemmin vain puukantisia työtasoja , joissa oli omat ongelmansa. Pienen tilan yleisalusta jiirisahalle tai muille koneille. ALUMIININEN TYÖPUKKI 2- askelmaa.


Neliöputkesta valmistettu säädettävä pukki erilaisiin asennustöihin. Helppo säilyttää tai kuljettaa mukana kokoontaitettavan rakenteen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje