Iv suodatinluokat

Ilmansuodatinta valittaessa huomioon otettavia seikkoja. Suodattimen suodatusluokka valitaan ilmastoitavan tilan mukaan. Uusissa kohteissa suodattimen valitsee usein ilmastoinnin suunnitellut henkilö.


Pääsääntöisesti teollisuuslaitoksissa on käytössä M ja toimisto-, asuin- ja julkisissa rakennuksissa . Kaikki suodattimet edellyttävät asianmukaisen huolto- ja vaihto-ohjelman noudattamista. Myös laitteen muut osat kuormittuvat ja vioittuvat, jos suodatin on tukossa tai vaihtamatta.

Tämä aiheuttaa pahimmillaan. HAF- suodatin suodattaa jopa siitepölystä. Uuden teknologian ansiosta korvausilman määrä pienenee vain 5- tavanomaisiin rakoventtiilin karkeasuodattimiin verrattuna. Perinteiset tehosuodattimet pienentävät ilmamääriä yli , jolloin korvausilma alkaa tulla sisään hallitsemattomasti rakenteiden, kuten esim.


LTO-laitteen hienosuodatin pitäisi olla F7. Myyjä myi Fsuodattimen,kun ei edellistä löytyntyt. Onko suodattimilla mainittavaa eroa käytössä.


IV -koneiden suodattimen likaantuessa ilma ei puhdistu yhtä tehokkaasti, ja suodatin aiheuttaa enemmän painehäviötä ilmavirtaukselle.

Tällöin ilmanvaihtokoneiston . Enervent iv -koneisiin sopivat suodattimet. F7- hienosuodatin suodattaa tuloilmasta siitepölyn ja muut pienhiukkaset. F7-suodatusluokan pussisuodattimia käytetään kiinteistöjen tuloilman hienosuodatukseen.


Laadukkalla pussisuodattimella on hyvä pölynsidontakyky eikä se mene tukkoon helposti, jolloin vaihtoväli on pitkä. F7-pussisuodatin täyttää DIN EN 7-laatustandardin ja sillä on korkea suodatusteho. Edulliset iv -suodattimet helposti ja nopeasti. Tiesithän, että ilmanvaihtokoneen suodattimet tulisi vaihtaa puolen vuoden välein. Näyttääkö nykyinen suodattimesi tältä?


Kun vaihdat suodattimen ajoissa, varmistat raikkaan sisäilman. Esimerkiksi Hi-Flo XLT-suodattimemme (luokan Fsuodatin ) minimierotusaste on prosenttia. Uuden standardin mukaan F7-suodattimilta vaaditaan vain prosentin erotusaste. Jatkamme edelleen markkinoiden tehokkaimpien, energiaoptimoitujen . Ilto, Vallox, Swegon, Parmair jne. Allaway, Puzer ja Beam keskuspölynimurien varaosat ja tarvikkeet.


Meiltä löydät suodatinkankaat ilmanvaihtokoneisiin sekä muihin ilmansuodatusta vaatimiin kohteisiin. Näistä G-suodatusluokka on pienin suodattaen vain suurimmat hiukkaset ja epäpuhtaudet. Lisäksi valikoimassamme on aktiivihiilikankaita, .

Panostamme kotimaisuuteen ja laatuun - jopa suodattimiemme raaka-aineet ovat suurelta osin kotimaista alkuperää. Ja muistathan vaihtaa IV -suodattimet riittävän usein, sillä niiden laadulla on merkittävä osuus sisäilmasi laatuun ja omaan hyvinvointiisi. Ilmanvaihto pysyy kunnossa ja talon sisäilma raikkaana, kun vaihdat suodattimet 1-kertaa vuodessa. Soveltuu: Ilmava 1vuosimalli 1. Virallinen nimi: IV - suodatin ja huolto OyYTJ.


Yrityksen tila: lakannutYTJ. Yhtiömuoto: Osakeyhtiö YTJ. CH-Palvelu Oy myy laadukkaat IV -suodattimet perussuodattimista mikrosuodattimiin. Meiltä saat myös koneellisen ilmanvaihdon suodattimet. Otollinen aika ilmanvaihtosuodattimen vaihdolle on keväällä ennen siitepölykautta ja syksyllä ensimmäisten pakkasten aikaan.


Puhdas ilmanvaihtokoneen suodatin on tehokas ja takaa raikkaan, puhtaan sisäilman kodin tiloihin. Mitä laadukkaampi IV - suodatin on, sitä paremmin se suodattaa ulkoilman epäpuhtaudet kotisi . Ota myös iv -koneen sulake pois päältä, jotta et saa sähköiskua. Avaa ilmanvaihtokoneen luukku.


On kätevää laittaa vanhat suodattimet laatikoon, jossa uudet suodattimet toimitetaan. Huollon päätyttyä voit toimittaa kyseisen laatikon jäteastiaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje