Granaattiomena verenpaine

Se alentaa myös angiotensiinikonvertaasin eli ACE-entsyymin aktiivisuutta joka voi kohottaa verenpainetta. Hiljattaisen tutkimuksen mukaan granaattiomenasta valmistettu mehu voi ehkäistä ja hoitaa rasvakertymien eli kolesterolin aiheuttamaa valtimoiden kovettumista. Granaattiomenan siemeniä voi lisätä salaatteihin mutta valmiina luomumehuna se on . Huonossa kunnossa olevat valtimot lisäävät verenpainetta ja riskiä aivohalvaukseen ja sydämen oireiluun.


Niiden vaikutukset ovat moninkertaiset punaviiniin tai vihreään teehen verrattuna.

Lisäksi granaattiomena auttaa hallitsemaan verenpainetta ja se tukemaan verenkiertoelimistön hyvinvointia. Korkea verenpaine on yleisesti ottaen haitallisempi riskitekijä kuin esimerkiksi seerumin korkea kolesteroli. Koholla oleva verenpaine lisää esimerkiksi sydänkohtauksen, aivohalvauksen ja sydämen vajaatoiminnan riskiä. Näistä syistä korkeaa verenpainetta kannattaa alentaa, tehtiinpä se sitten . Perustuen laboratoriotutkimuksiin voidaan sanoa, että säännöllinen granaattiomenamehun käyttö voi estää eri sydän- ja verisuonitautien kehitystä ja tutkimus potilailla, joilla oli kohonnut verenpaine osoitti, että granaattiomenan mehu alentaa verenpainetta.


Viruslääke ja antibiootti ominaisuuksien ansiosta . Hedelmän väitetäänkin muun muassa ehkäisevän sydän- ja verisuonitauteja ja normalisoivan verenpainetta.

Normalisoi verenpainetta. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että granaattiomena ja sen mehu ehkäisevät syövän etenemistä. Sillä on todettu olevan myönteinen vaikutus . Useissa tutkimuksissa on todettu granaattiomenalla olevan tulehduksia estäviä ominaisuuksia.


Ensimmäisessä osassa tarkasteltiin kyseistä oiretta. Mikäli se jäi lukematta, käyppä kurkkaamassa. Tai sitten ota vaan vinkit käyttöön, mikäli ne puhuttelevat. Lupasin kahdeksan vinkkiä , mutta asioita tulikin 10.


Koska granaattiomena on niin herkullinen, esteettinen ja terveyttä edistävä hedelmä, ajattelin sen ansaitsevan ihan oman postauksensa. Tutkimusten mukaan granaattiomena alentaa esimerkiksi veren LDL- kolesterolipitoisuuksia ja hillitsee sen hapettumista, vähentää verisuonten seinämiin muodostunutta plakkia ja tukee typpioksidin vaikutuksia verenkierrossa. Diabetes, verenpaine tai kolesteroli eivät välttämättä oireile ennen kuin niiden aiheuttamat sairaudet ovat edenneet pitkälle. Silloin lääkekin voi jäädä ottamatta tai unohtua,.


Greippi-, granaattiomena - tai appelsiinimehu voi blokata imeytymisen kokonaan. Mehun omat aineet lähtevät imeytymään sitä . Hei, kirjastossa satuin lukemaan lehdestä jonkun tutkimuksen, että granaattiomenan syöminen on alentanut verenpainetta huomattavasti (lähes saman verran kuin verenpainelääkkeet).

Sattuuko palstan lukijoilla olemaan vielä omakohtaista kokemusta asiasta vai onkohan tämä ihan uutta tietoa? Kohonnutta verenpainetta voidaan nykyisin hoitaa hyvin lääkkeillä, mutta niiden lisäksi markkinoille on kehitelty useita turvallisia ja tehokkaita. Antioksidanttivaikutustensa lisäksi granaattiomena auttaa hallitsemaan verenpainetta ja tukemaan verenkiertoelimistön hyvinvointia.


Inkiväärissä on runsaasti fenoleja, ja sillä on erittäin korkea . Onko mitään konstia, että verenpaineen sais laskemaan(kotikonstia)sillä mittasin ja melko korkea alapaine, yli 80. Kyllä sua huiputtaa ihan joku muu asia kun verenpaine , eihän sitä välttämättä edes huomaa noin pientä nousua , ja minkäs takia muuten mittailet sitä. Persilja, liperi ja erittäin monet muut mausteyrtit lisäävät nesteen poistoa, samoin mm. Hyvät rasvat, pähkinät, karnosiini, ubikinoni, adaptogeenit, granaattiomena , sipulit, selleri, magnesium ja vihreä tee.


Näillä opeilla laskeepi ylimääräinen verenpaine. Luontaistuotteilla voidaan edistää terveyttä ja varmistaa, että elimistö saa kaikki tarvitsemansa ainesosat. Ne tuovat lisän päivittäiseen monipuoliseen ravintoon. Terveellisen ruoan lisäksi liikunta ja riittävä lepo parantavat henkistä ja fyysistä jaksamista ja hyvinvointia. Luonnon omat ainesosat voivat auttaa verenpaineen.


Mustikan sisältämä antosyaani-niminen aine paitsi antaa marjalle sen värin myös laajentaa verisuonia ja voi alentaa verenpainetta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje