Yrttiruukut

Kasvata itse yrtit ja huolehdi valmisyrttien säilyvyydestä. Perusta oma yrttitarha keittiöön ja napsi yrtit suoraan ruukusta ruokaasi. Yrttiruukut ovat helppo tapa saada yrtit kasvamaan ja . Eden- yrttiruukku , 99–euroa Mikä: Pieni ruukku, jonka alaosassa vesisäiliö.


Kasvata tuoreet yrtit omassa keittiössäsi ja kerää ne suoraan ruukusta maustamaan ruokaasi. Yrtit myös tuovat herkullisen tuoksun keittiöösi.

Kokkimanista löydät yrttiruukut oman yrttitarhan perustamiseksi. Tuotemerkkejämme ovat mm. Vähemmän vettä tarvitsevan yrttiruukun voi nostaa korkeammalle muoviruukussa, jolloin sen pohjalla olevaa kapillaarimattoa pitkin juuret saivat sopivasti vettä laitteen . Fiskars, Eva Solo ja Sagaform. Minulta on toivottu postausta Eva Solon yrttiruukuistani ja niiden tekniikasta.


Istuta palmut ja isot viherkasvit näyttävään ruukkuun olohuoneen lattialle ja sijoita yrttiruukku keittiöön. Orkidearuukku pitää huolen kukan hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä ja on jo itsessään upea sisustuselementti. Säiliöruukku puolestaan sopii kiireiseen arkeen, koska ruukun mittatikku muistuttaa kastelutarpeesta.


Markkinoille on viime vuosina tullut lukuisia erilaisia vaihtoehtoja yrttien kotikasvatukseen.

Kasvatukseen sopivat niin yrttiruukut kuin suuremmatkin keittiöpuutarhalaitteet, joissa mukana on myös kasvivalo. Valo takaa kasvun pimeimpienkin talvikuukausien aikana. Ruukut ja viljelylaitteet sopivat myös . Basilika ja sitruunamelissa päätyivät isoihin Kartio -laseihin vain, koska se näytti hyvältä, mutta kun keittiönpöydän päätä koristavat yrtit kuk. Tuo tuoreet yrtit helposti saataville keittiöösi ja täyt. Yrttisakset on suunniteltu yrttien ja sisäkukkien leikka.


Mitat: 2x 1x 1mm. Säilytä yrttisi tuoreena pidempään! Setti sisältää kolme yrttiruukkua tyylikkäällä bambutarjottimella.


Kaupasta ostetut yrtit sopivat ruukkuun sellaisenaan eikä erillistä istutusta tarvita. Kosteusmatto annostelee yrtille sopivan määrän vettä. Sopii myös käytettäväksi kestokasteluruukkuna huonekasveille. Minkä yrttiruukun sinä valitsisit? Minulla on pitkään ollut visio yksinkertaisista ruukuista keittiössä.


Nämä eivät ole ehkä ihan niin rouheat, kuin olisin halunnut mutta sopivat keittiöömme hyvin. Olen todella inspiroinut kreikkalaisesta keittiöstä ja jotain pieniä palasia haluaisin yhdistää meidän kesäkeittiöön. Toistaiseksi olen tyytynyt tuomaan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje