Tuureporinkatu 8

Fonecta Kartat ovat Suomen nopeiten päivittyvät kartat. Tuureporinkatu , Toimistohotelli. Tilat ovat hyväkuntoisia. Tilojen yhteydessä on lisäksi keittiö, sosiaalitilat ja vessa. Huoneet vuokrataan ilman kalusteita ja yleiset tilat siivotaan .

Kolmannen kerroksen toimistohuoneisto hyvällä sijainnilla Linja-autoaseman ja Puutorin välissä. Suljetulta pihalta vuokrattavissa edullisesti viisi autopaikkaa. Huoneisto käsittää huonetta, neuvotteluhuoneen ja keittiön.


Huoneiden koot vaihtelevat mryhmätyötiloista pieniin yhden henkilön . Lisäksi mahdollista vuokrata edullisesti autopaikkoja. Siistiä toimistotilaa Turun keskustassa. Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto . Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta seuraaminen Lopeta yrityksen .

Katso yrityksen luottokelpoisuus. Puheterapeutti Heini Vendelin. Pirjo Kotkansalo-Wennerström. Yksityinen ammatinharjoittaja. Juha Haukijärvi, työnohjaaja, työyhteisösovittelija.


Tiloihin on esteetön kulku hissillä. Parkkipaikkoja löytyy kätevästi linja-autoaseman pysäköintialueelta. Map DataImage may be subject to copyright. Palvelu oli hidasta ja ruoka oli ok.


Ystäväni tilasi jälkiruuan, mutta Litsit olivat loppu. Joten hän joutui valitsemaan toisen. En suosittele, koska jouduimme itse hakemaan palvelua, kun olisimme halunneet jälkiruokaa.


Tarjoilija vain istui tiskin takana. Tuo tuureporinkatu on varmasti rauhallisin katu, eikä ole aninkaistenkadun kulmassa. Vuokrataan toimistotilat - Turku. Jos Sibeliuksenkadun asunto on vanhassa kivitalossa suht ylhäällä .

Kiinanmuuri Kauppa in Turku, reviews by real people.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje