Puutarhamulta hinta

Irtotavaratoimitus tarjouskuorma msisältää kuljetuksen alueelle 1. Katso lisätietoja tuote- ja . Kätevissä Siisti Pihan suursäkeissä. Kekkilän ja Metsäpirtin mullan valmistamat mulla on valmistettu piha käyttöä ajatellen. Hinta : pienin ensin, Hinta : .

Mieti sinulle sopivin ajankohta ja päivämäärä toimitukselle. Istutusmulta, kasvuturve, turveharkko ja muut puutarhamullat antavat pihan kasveille hyvät edellytykset menestyä. Tarhurin l puutarhamulta Tarhurin puutarhamulta on yleismulta kaikille puutarhan kasveille. Myyntituoteet osiossa selostettuna myös muut meiltä saatavat tuotteet. Tilaa mullat kätevästi Taloon.


Multa on peruslannoitettua ja kalkittua. Se sopii erinomaisesti nurmikoiden ja istutusten kasvualustaksi.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja täsmällistä palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä voi noutaa multaa peräkärryyn kuormattuna. Noutohinnasto -peräkärry.


Kuormaus tehdään mkauhalla. Kalliomurske 0-16mm €. Saatavilla kiinteään hintaan koko Suomeen. Valmiiksi lannoitettu ja kalkittu yleismulta.


Raaka-aineinta turvetta, kompostia ja kivennäismaata. Komposti antaa kasvuvoimaa ja parantaa maan pieneliötoimintaa, jolloin kasvit saavat ravinteita paremmin käyttöönsä. Kompostilla parannettu kasvualusta sopii monenlaisiin puutarhan perustöihin: puiden ja pensaiden . Se soveltuu käytettäväksi kasvualustana kukkapenkeissä, kasvihuoneissa ja kasvimaalla joko sellaisenaan tai perusmaahan sekoitettuna. Naapuri rivitaloyhtiö teki samoin. Myymälästä helppo noutaa, iso noutopiha.


Kärryllä saat noudettua isommat. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta.

MULTA MYYDÄÄN LAVOITTAIN! Se on myös peruslannoitettu ja kalkittu. VAIN POSTIN KOTIINKULJETUS! TOIMITUSKULUT 4EI SISÄLLY HINTAAN ! Yksi kauden Tuotteista on MULTA.


Istutuksia, kasvihuoneen perustuksia ja perusparannuksia. Puutarhassa on juuri nyt kaikkea kivaa tekemistä. Kädet multaan ja touhuamaan! Nouda itse tai tilaa toimitettuna.


Toimitamme puutarhamultaa ja muita tuotteitamme kotiin kuljetettuna. Voit myös noutaa tarvitsemasi maa-ainekset itse Isosuon toimipisteestä niin peräkärryihin kuin kuorma-autoihin. Vuokraamme myös erikokoisia peräkärryjä.


Kekkilä puutarhamulta on korkealaatuinen, käyttövalmis yleismulta kaikille kotipihan kasveille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje