Helkama te8

Kiidä sujuvasti töihin, harrastuksiin tai koko viikonlopun pyörälenkille. Yhdellä latauksella vaihdat kevyesti maisemaa jopa 1km matkan. Aseta vaihteisto vaihtamaan automaattisesti tai vaihda vaihteet itse. Moottori: Shimano Steps 2W Akku: Li-ion 5Wh, 36V, Ah, Latausaika: n. Toimintasäde: jopa 1km Avustustasot: kpl Varusteet: laturi, led-valot, .

Määräerä Helkama TELady naisten premium sähköhybridejä erikoisehdoin. Viimeisintä sähköavustusteknologiaa edustava Shimano Steps keskiömoottori yhdistettynä Shimano Alfine 8- vaihteistoon Disähkövaihtajalla tekee ajamisesta kertakaikkisen nautittavaa. Pyörä on kaunis katsella ja miellyttävä ajaa. Huippuvarustellussa TE-sähköpyörässä on Shimano Stepsin luotettava moottorisetti ja Di2-sähkövaihteisto.


Pyörän toimintasäde on jopa 1km! Kestävät ja lähes huoltovapaat Shimano Di-sähkövaihteet ovat erittäin helppokäyttöiset. Runko: Alumiini Vaihteet: Shimano Alfine 8-V Jarrut: Shimano BL-M4hydrauliset levyjarrut.


Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Lisäksi yritys tuo markkinoille kaksi edullisemman hintaluokan sähköpyörää, E3- ja CE3-mallit. Virtaviivaiset uutuudet kurvaavat markkinoille maaliskuussa. Kaikissa merkin malleissa on lokasuojat ja tavarateline. Helppokäyttöinen Shimano Steps -sähköjärjestelmä suuremmalla 14Ah akulla toimii täydellisesti yhteen Shimano Alfine -sähkövaihteen kanssa ja vauhdin hidastamisesta huolehtivat tehokkaat hydrauliset levyjarrut. Helkama Veloxin uusin lippulaiva on sähköpyörä TE, jossa myös kahdeksan vaihdetta vaihtuvat sähköisesti nappia painamalla.


Näin valitset sähköpyörän: 1. Helkaman TE- ja E3-pyörät valmistetaan Suomen Hangossa. Varaa aikaa ja vertaile koeajossa eri malleja. Suomessa polkupyöräksi luokitellaan sähköpyörä, jonka enimmäisteho on 250W ja joka kulkee . Retki- ja hybridi sähköpyörä. Retki- ja hybridi sähköpyörä ovat suosittuja työmatkoille ja pidemmille reissuille. Wh:n akku antaa tehoa pidemmällekin lenkille.


Työmatkakäyttöön myymme noin sähköpyöristämme. Ajan säästö on suurin tekijä. Viikossa säästyy tunteja aikaa ja silti saat liikuntaa ja raitista ilmaa juuri niin paljon kuin haluat. Specialized-Shiv-Elite-Apex.


Pyöriä mainostettiin siten, että niiden akkujen luvattiin kestvän jopa km ajoa.

Helkama n malliston lippulaivat, uudet sähköpyörät TE, TE8L on toistaiseksi loppuunmyyty. Saamme tehtyä lisää kk kuluttua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje