Fein multimaster terät

Toimitamme kiinnitysratkaisuja, pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. E-Cut Standard -sahanterä, kaareva. Fein on kuulunut jo 1vuoden ajan maailman johtaviin sähkötyökalujen valmistajiin. Feinin tuotteet ovat suunniteltu kestämään niin kevyttä asennuskäyttöä kuin vaativia puu-, metalli- ja kivirakennetöitä.


Laaja tuotevalikoima kattaa muun muassa monitoimikoneet, sähkötyökalujen tarvikkeet sekä hiomatuotteet.

Fein AFMTQSL Multitalent akkumonitoimikone. Fein FMM3QSL TOP Multimaster monitoimikone. Alkuperäinen, korkealaatuinen Fein :n kaksirivinen japaninterä kaikille puumateriaaleille, kipsilevylle ja pehmeille muoveille Starlock-kiinnityksellä.


Työn nopea eteneminen ja suurin mahdollinen tarkkuus. Erityisen leveä (mm) muoto mahdollistaa maksimaalisen leikkuutehon ja pitkät suorat leikkaukset. Fein multimasterin teriä pitäs ostaa ja nettikauppojen sivuilta niitä tullut kateltu.


Erinomainen käyttöikä, korkea sahauslaatu ja hyvä työn ete. Kapea terä puun, levyjen ja muovien siistiin katkaisuun ja upotussahaamiseen Multimaster -monitoimikoneilla.

Boschin Precision-sarjan bimetalliterä puun ja metallin tarkkaan upotussahaamiseen Bosch- ja Fein -monitoimikoneilla. Vain orginal Fein terä on Multimasterille kyllin hyvä. Feinin maahantuoja tarjosi huonoon terien kestoon mielenkiintoista ratkaisua: osta isommissa paketeissa niin saat halvemmalla - kpl 28mm bimetelli ovh 170€ Sen kummempaa kantaa he eivät asiaan ottaneet ja sehän sopii mulle sillä esim.


Boshin bimetallit maksaa ovh 5kpl 4miinus . FEIN MONITOIMIKONE FMM250Q TOP. Ammattilaisen monipuolinen kone tarkkaan sahauksen ja hiontaan. Sisältää MultiMaster FMM 2monitoimikoneen, hiomapään, hiomapapereita, runsaan terä - ja tarvikevalikoiman. Patentoitu terien QuickIN pikakiinnitys. Vaikea uskoa että halvemmat olis likelle yhtä vakuuttavia.


Itse olen sevverta köyhä ettei hinkua ole ollut ostaa kuin pari oikeaa Feinin terää. Feiniin saa adapterin jolla siihen saa Bosch vastaavan hinkuttimen terät. Monitoimikoneenterät Imperial Blades - valmistajana Imperial Blades on erikoistunut sahanteriin. Yrityksen valmistamat tunnetaan laajalti laadukkuudestaan, kestävyydestään ja varmatoimisuudestaan. Terät ovat myös hinnallisesti erittäin kilpailukykyiset.


Mukana oli laadukas laukku, jossa kattava määrä tarvikeita ja teriä. Kone on lähes värinätön, joten pitkäkin .

Bimetallia haritetulla puuhammastuksella kaikille puu-, kipsilevy- ja muovimateriaaleille. Fein Multimasterissa on suorastaan loistavat long life terät. Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje