Electrolux ultrasilencer pölynimuri

Minäkin aikanaan etsin hiljaista pölynimuria. Myyjän esitellessä sitä se hajosi kappaleiksi. Osat vain tippuivat pitkin lattiaa. Ei selitellyt mitään enkä minäkään.


Ostin naapurikaupungista Mielen.

Siinä vain on niin pienet pyörät, ettei mene maton reunan yli eikä . Nyt voit imuroida tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua tai lasten päiväunia. Erinomainen puhdistustulos uudella Flow Motion - suulakkeella ja AeroPro-järjestelmällä, jossa letku ja putki on optimoitu tarkkaan ja nopeaan . Se on kuiskaavan hiljainen . Electrolux esittelee maailman hiljaisimman dB(A) pölynimurin. Imurointi yhdistetään yleensä häiritsevään meluun.


UltraSilencer ZEN Animal on suunniteltu erityisesti lemmikkitalouksiin.

Pölypussit löytyvät myös. AeroPro lattiasuulake takaa erinomaisen pölynpoiston. Imurissa yhdityy ainutlaatuisesti erinomainen puhdistustulos. Säästöä sähkönkulutuksessa.


Puhdas poistoilma pestävällä . Myydään tarpeettomana hyväkuntoinen reilu vuoden käytössä ollut huippuimuri. Lisävarsteet ja pölypussit mukaan. Imutehon selkeä LED-näyttö, tehonsäätö kätevästi kädensijasta, teleskooppiputki, ergonominen . Kehittynyt Silent ZEN System mahdollistaa kuiskaavan hiljaisen dB(A) käyntiäänen.


Vihdoin voit imuroida samalla kun muut katsovat televisiota tai lapset ovat . Halvin hinta 1€ (2€ toimituskuluineen). Edulliset hinnat ja hyvä palvelu. Pyörillä kulkeva kevyt imuri seuraa ketterästi perässäsi.


Sen äänitaso on vain desibeliä, eli matalampi kuin normaali keskusteluääni. Putki on ovaalin mallinen, lukituksilla varustettu. Ei sovi sähköisellä mattotampparilla varustettuihin malleihin.

Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Pestävä Hygieniasuodatin puhdistaa pienetkin hiukkaset. Tehokas ja hiljainen Flow Motion - suulake, Parketto Pro.


Flow Motion -suulakkeemme takaa entistä hiljaisemman imuroinnin. ELECTROLUX EUS8X2DB PÖLYNIMURI. Etkö löydä etsimääsi käyttöohjetta? Suunniteltu lemmikkieläinperheen tarpeisiin.


Edellinen imuri räjähti käynnistettäessä koska olin sitä ennen yrittänyt imuria verkkokaupan paineilmalla puhdistaa, en suosittele :P.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje