Vanhaa lankkua myytävänä

Lankut myydään metreittäin ja alkuperäisessä kunnossaan. Myös lankkujen leveydet ja paksuudet vaihtelevat, niinkuin vanhoissa taloissa yleensä. Vanhaa lautaa alkaen Eur 15. Mitat ja pohjakuva suuntaa-antavia.


Rakennettu käsin veistetyistä. Ostetaan: Ostetaan vanhoja hirsiä.

Nouto paikalta nopealla aikataululla . Taulu uskonto kirkko jeesus enkeli 100v vanha. Ulla Ahvenniemi : Mistä on omat talot tehty : harkkoa ja lau. Oisko kellään vinkkiä, mistä voisi löytää oikeasti vanhaa , harmaantunutta lautaa (esim. ladon seinää tms.) joka olisi varmasti ns. HARMAATA LADON LAUTAA Saimme noin 3jm tuppeensahattua harmaata latolautaa.


Lautojen pituus vaihtelee pätkästä - m. Laudat ovat pääosin haapaa ja tasaisen ha. Tarkoitukseni olisi kierrättää vanhaa paksua lankkua ja mietin mistä voisin sellaista löytää?

Myydään vanhaa hirttä ja parrua. Iältään noin sata vuotta. Pituudet vaihtelevat parista metristä kuuteen metriin.


Wanhan Wallankumous Wanhan vallankumous vanhan wallankumous vanhan vallankumous wanha wanhan wanha wallankumous vanha vallankumous waraosa waraosapankki varaosapankki rakennuspuoti rakennusliike. Alavutelainen Juhani Jokela toteutti itse unelmiensa makuuhuoneen. Ja mihin me sitten sitä vanhaa lautaa tarvitaan? Metsänkylän navetalla niitä tietty on,mutta mietin josko jollain yksityishenkilöllä olisi myydä tai purkupalkalla tarjota vanhoja ladonlankkuja. Tarkoitus on rakentaa keittiöön saarakkeen seinä niistä ja . Tutustu saunoihimme, inspiroidu ja ihastu!


Toteutamme mielellämme unelmiesi saunan. Löydä uusi kotisi jo tänään! Välimuistissa Samankaltaisia Kelotuotteilla ei ole varsinaista laatukriteerejä. Myymämme kelolaudat on kuitenkin lajiteltu niin, että niistä syntyy kaunis ja laadukas jälki.


Kelolaudoille on kuitenkin sallittava satunnaiset pienet vikanaisuudet varsinkin oksien ja halkeamien suhteen. Kelo on vanhaa pystyyn kuivunutta puuta ja siinä näkyy hyvin usein selviä . Liiman sen suoraan vanhan tiikki vaneerin päälle(oli hiottu puhki), jos kuulostaa hullulta niin neuvokaa?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje