Vanha pesukone kierrätys

Monet luulevat virheellisesti, että kaupat ottavat ilmaiseksi vastaan vanhoja sähkö- ja elektroniikkalaitteita vain, jos on ostamassa tilalle uutta. Esimerkiksi Gigantti ei edellytä kierrättäjältä uuden laitteen ostoa. Kylmälaitteissa ja pesukoneissa kierrätysmateriaaleissa kierrätysprosentti on hieman matalampi.


Vanhojen laitteiden kierrätyksessä. Gigantti-myymälöiden yhteydessä oleviin kierrätyspisteisiin on mahdollista palauttaa maksutta kaikki vanhat kierrätettävät sähkölaitteet.

Lisäksi tarjoamme maksullisen . Vanha laite kierrätykseen - Yhden laitteen vieminen kierrätykseen. Uuden laitteen oston yhteydessä lisää tämä ostoskoriin, niin viemme samalla vanhan laitteen kierrätykseen. Sähkö- ja elektroniikkalaiteromut eivät kuulu sekajätteeseen vaan ne täytyy viedä viralliseen SER-keräyspisteeseen, josta laitteet kuljetetaan kierrätykseen.


Mitä sähkölaitteiden keräykseen saa laittaa? Uutta pesukonetta ollaan hankkimassa. Katselin tuossa Gigantin hinnastoja, ja siellä veloitetaan 1€ vanhan koneen poisviennistä.

Eikö se olekaan ilmaista? Olen käsittänyt, että jokunen vuosi sitten tuli tämä kierrätysmaksu sisälletyksi UUSIIN koneisiin, jolloin myyjän täytyy ilmaiseksi . Kierrätykseen , tietyn määrän saa viedä ilmaiseksi kerralla. Vastaaottopisteitä löytyy mm.


Kierrätysmaksu on mukana hinnassa aina uutta laitetta ostaessa. Jos kauppa tuo uuden laitteen kotiin, kannattaa sopia, että vievät vanhan mennessään. Isoja sähkölaitteita, kuten jääkaappeja, pesukoneita ja televisioita voi tuoda kaikenkuntoisina.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus huolehtii tietoturvasta laitelahjoitusten yhteydessä. Myös osa kaupoista vastaanottaa käytöstä poistuneita sähkölaitteita. Kotitaloudessa käytetty sähkölaite päätyy jatkossa asianmukaiseen keräykseen entistä helpommin, koska laitteet voi nyt toimittaa myös niitä myyviin liikkeisiin. Sähkölaitteiden kierrätys kuuluu tuottajien (valmistaja, maahantuoja, myyjä) vastuulle. Lue lisää SER- kierrätyksen verkkosivuilta.


Voit palauttaa kaikkea sähkö- ja elektroniikkaromua sekä käytettyjä paristoja Verkkokauppa. Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöiden huoltopisteisiin. Tuo meille vaikkapa vanha televisiosi, jääkaappi, tietokone tai näyttö.

Me pidämme huolen, että haitalliset raaka-aineet tulee oikein käsiteltyä, luontoa . Katsoja ihmettelee, miksei vanhoja sähkölaitteita aina oteta maksutta vastaan. Kun tilaa uuden pesukoneen kotiin ja laittaa samalla vanhan koneen kierrätykseen , joutuu vanhasta koneesta maksamaan ekstraa. Saako kauppa periä rahaa sähkölaitteiden kuljetuksesta kierrätykseen ? Noudamme ja hävitämme kierrätykseen rikkinäiset tai vanhat kodinkoneet sekä huonekalut.


Käytin hakua, mutta en ainakaan löytänyt threadia, joka olisi käsitellyt tätä asiaa. Tuo sähkölaitteet kierrätykseen ilman pakkauksia. Tramel Nokia toivottaa kierrätysintoa vielä loppuvuodeksi!


Tervetuloa tuomaan ne vanhat Rakkaat Romut. Eli minulla olisi vanha kuntopyörä, kpl vanhoja dvd soittimia, pieni kiviajan telkkari, vanha pesukone , mikroaaltouuni, malm sänky. Mihin kannattaa viedä, jottei ei tule älyttömän kalliiksi?


Helpponouto on kierrätyspalvelu, joka noutaa pois vanhat huonekalut, kodinkoneet ja toimistotarvikkeet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje