Retkiastiasto teräs

Pakkaa rinkkaasi kätevimmät retkiastiat , kuten palkittu retkigrilli (EI kertakäyttöinen!), retkipannu ja retkikattila. Myös Trangia-kattilat ja pannut. Outwell BBQ ruokailuvälinesetti neljälle. Materiaali: ruostumatonta terästä ja muovia. Coghlans 3-osainen ruokailuvälinesetti.


Ferrino ruokailuvälinesetti. Lusikka, haarukka, veitsi. XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä kattilat ja ruokailuvälineet. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten GSI Outdoors ja Sea to Summit, markkinoiden parhaaseen hintaan. Kaikki osat konepestäviä.


Neljä mukia, kulhoa ja lautasta. Pohjoismaiden suurin urheilukauppa. Laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kenttäpakki. Kaksiosainen astia, jonka kantta voi käyttää myös paistinpannuna.


Kansi lukkiutuu paikalleen, jolloin ei pakattuna pidä repussa ääntä. Selaa tätä tuoteryhmää: Retkeily. Ilmainen ja nopea toimitus! Avotulikäyttöön tehdyt astiat valmistetaan useimmiten teräksestä , joka kestää nuotion liekkiä paremmin kuin keittimien kattiloissa käytetty ohuehko alumiini. Nuotioastioiden kuningas ja kuningatar ovat kahvipannu ja räiskälepannu.


Räiskäle- eli lettupannun kanssa olennaista on asiallinen rasvakäsittely: aika ajoin pannun . Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta. Teräspumpputermokset on valmistettu samoista raaka -aineista ja samalla. Airam-Bianco-teraksinen-termoskaadin-15-l- valkoinen . Primus 4-season mug on eristävä teräsmuki kylmiin keleihin. Retki teleskooppi makkaratikku. Mukin onttorakenne eristää hyvin ja pitää juoman . Näitähän riittää, setin sisällöstä näyttää olevan jonkin verran eroja päälle liimatun nimen mukaan.


Omani päällä luki ostettaessa Savotta. Primus Campfire Plate on erittäin kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu retkilautanen, joka ei ime itseensä hajuja tai makuja. Metalliset retkiastiat , keittovälineet, nuotiopannut ja ruokailuvälineet, retkelle ja leiriolosuhteisiin.


Eco Lunchbox, kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua, eri kokoista kippoa, jotka pakkautuvat… 3€. Monille armeijan käyneille sotapojille- ja nykyään myös tytöille kovinkin tutuksi tullut kenttäpakki… 1€.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje