Pytinki ähtäri tarina

Tiedän Ähtärissä olevan erään kartanon, jonka menneisyys on mystinen. Harmi vain ettei täsmällisiä tietoja tai edes tarinoita paikasta löydy virallisia reittejä pitkin. Jos tiedät jotain tai olet kuullut, kerro. Ja paikka on tietenkin Se Pytinki.


Paikka on hyvin vartioitu joten seikkailu . Inhan Pytinki suojellaan.

Suojelupäätökseen vaikuttivat erityisesti Pytingin sisätilat, jotka ovat lähes alkuperäisasussaan. Reiniuksen suunnittelemana. Hankaveden rannalla oleva. Irja Suihko, Sinikka Jalkanen, Rautainen tarina , Takojasta alumiinin taitajaksi.


Ihan tehtaalla on myynnissä Pytinki , Fiskarsin rautatienaulatehtaan ja koko konsernin edustushuvila. Ihme-linna keskellä ei mitään. Nyt sitä kaupataan nimikkeellä omakotitalo, hintapyyntö miljoonaa euroa.


Avoin ryhmä jonne kaikki voivat kirjottaa tapahtumia, muistoja,. Tarinoita August Keirkneristä.

Menneisyyden jälkiä voidaan Ähtärin alueella seurata kauas esihistoriaan saakka. On luultavaa, että vesistöreitin varrelle aina sijoittuneessa Ähtärissä monet arkeologiset kohteet odottavat vielä löytäjäänsä. Kuvaavaa tilanteessa on se. Kuulin joskus yhelt kaverilt sellase iha helvetin kuumottavan tarinan ku oli käyny siel. Paikasta liikkuu kaikenmoista huhua, pääosin kuumotuksia kuolleista saatananpalvojista ja aaveista sun muista :D Kannattaa käydä tsekkaamassa, varsin hieno paikkahan tuo on vaikka siihen ei . Tässä kirjassa on elämäkertaa, historiaa, keventäviä tarinoita sekä ruukinpatruunoiden ja työväestön niin erilaista elämää.


Patruunapari oli tunnettu seurapiiripitojen . Omasta mielestäni nämä ilmiöt ovat pelkotilan, mielikuvituksen ja väsymyksen aiheuttamia harhoja ja täten esimerkiksi haamuja ei ole olemassa. Koe aitoa maalaiselämää Ähtäri Zoo Kotieläintilalla. Kylälläiset totesivat, että lapsille tarvitaan koulu, joten he kääntyivät kunnanisien puoleen. He lupasivat etsiä kouluun opettajan, jos kyläläiset kunnostavat vanhan tilan . Koulutuskeskus Sedu esittelee rakennusalan osaamista Pytinki rakennusmessuilla Seinäjoki Areenassa 26. Esillä ovat rakenteilla olevat omakotitalot Seinäjoella, Kurikassa, Lapualla ja Ähtärissä.


Kansantarinat kertovat myös Tohninmäellä asuneesta Tohnin jättiläisestä eli Tohnin äijästä, jonka kerrotaan olleen kylän ensimmäinen asukas. Vääräkoski sijaitsee Perännejärven pohjoispäässä, noin km päässä Ähtärin kaupungin keskustaajamasta. Osoite: Vääräkoskenkuja . Tämän myötä pytinki päätettiin rakentaa Järvenpäähän, Tuusulanjärven perinnemaisemaan.


Jotta ravintola henkisi pohjalaisuutta. Vastassa meitä on Järvenpään Käsintekijät ry:n Tarja Hukkanen, joka on suostunut opastamaan meitä tarinoiden kera huvilan huoneissa ja sopukoissa.

Jätämme jalkineet eteiseen ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje