Puutarhajyrä krauta

Vedellä tai hiekalla täytettävä nurmikkojyrä mm. Tehokas Caravan puutarhajyrsin suurella työleveydellä ja muokkauskapasiteetilla. Jyrsimen kuusi terää muokkaavat maan tehokkaasti ja maaperän kasvuedellytykset paranevat.


Caravan 532B on luotettava, tehokas ja helppokäyttöinen jyrsin. K - Rauta Remonttineuvonta.

Tutustu Cello-keittiö etuihin. Tarvitsetko rahoitusta projektiisi? Verkkokaupan asiakaspalvelu. K -Raudasta saat kaiken tarvittavan puutarhan perustamiseen.


Meiltä löydät niin kasvit, siemenet ja sipulit, mullat kuin lannoitteet. Puutarhanhoidon tarvikkeet, kuten suojakankaat, paineruiskut, sidonta- ja tuentavälineet sekä taimikasvatustarvikkeet saat meiltä. K -raudan puutarhatarvikkeista löydät mm.


Fiskars tunnetaan kestävistä tuotteistaan.

Nurmikkojyrä on täyttä terästä ja mahdollista täyttää joko hiekalla tai vedellä. Tuotteen artikkelinumero. Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen. Välimuistissa 1200 € Maan vakauttamiseen ennen kylvöä ja siementen maahanpainamiseen kylvön jälkeen, jotta ruohonsiemenet pysyvät missä pitääkin.


Paino vedellä täytettynä 72kg, hiekalla 120kg, tyhjänä 13kg. Pehmustetulla kahvalla varustettu AXA- puutarhajyrä voidaan täyttää vedellä tai hiekalla. Jyrä taittuu kasaan, joten se on helppo varastoida.


TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Jyrä voidaan täyttää vedellä tai hiekalla painon lisäämiseksi. Puutarhajyrä tasoittamiseen ja siementen maaperään painamiseen. Sieltä löytyi IKH:n jälleenmyyjä, soitettiin äkkiä sinne ja käytiin hakemassa varaston viimeinen jyrä. Tiiviistä polyeteenistä valmistettu työnnettävä tai vedettävä tela on erinomainen apuväline esimerkiksi perustettaessa uutta nurmikkoa.


Tela voidaan kiinnittää Mcculloch ajoleikkuriin ja sillä voidaan tasoittaa pihaa tai kylvöaluetta. K- Supermarket Vihti, varaukset K-Supermarket Vihti peräkärry on. Kaikki rakentamisen ja remontoinnin tuotteet ja tarvikkeet - Toimituskulut € kun noudat tilauksen myymälästä.


Tervetuloa STARKin verkkokauppaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje