Muumi dvd citymarket

Ruokaostokset voi nyt tehdä useista K-ruokakaupoista helposti myös verkossa Tilaa ja nouda -palveluna tai kotiinkuljetuksella. Täydellinen joululahja todelliselle Muumi -fanille! Muumit , Tuomas Veturit, Smurffit, Disneyn leffat ja muut lasten elokuvat ilmaisella kotiinkuljetuksella. Kaikissa myymissämme elokuvissa on suomenkielinen tekstitys ja Suomi- tai Nordic-kannet.


Siellä muumi DVD :t maksaa vähän alle 10e kappaleelta. Jos käytetty kelpaa, niin kannattaa selata huuto.

Tosin uusi on aina uusi, ja nuo käytetytkin tuppaavat maksamaan - euroa. Kaikki ihanat Muumi -animaatiot yhdessä upeassa 34:n DVD :n boxissa! MTV:n ilmoitus tuoda muumit takaisin televisioon HD-laatuisina ja uusin ääninäyttelijöin poiki yleisöryntäyksen adressisivustolle.


Sisältää myös Suomessa ennen julkaisemattomat jaksot! Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat nyt entistä upeampana! Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset . Miltei kaikkialta missä on DVD levyjä kaupan.


Viestiketjuun ei voi enää vastata.

Kotimaisia loppuunmyytyjä uusia ja uudenveroisia sarjoja jne. Citymarket , Prisma, Anttila, Sokos yms. MUUMI DVD PAKETTI MUUMIA ( ALKUPERÄISET ÄÄNET).


Välimuistissa muumimaailman nettisivuilla on myymälä, jossa niitä ainakin on. Hintaa kyllä noin 18¿ ja vähän päällekkin. Itse olen ostanut citymarketista ja anttilasta alennuksista. Tyttöystävä osti Muumi -juhlakokoelman, jossa on siis kaikki Muumilaakson tarinoita -sarjan suomeksidubatut jaksot, ja lisäksi Muumipeikko ja pyrstötähti - elokuva. Hinta oli jotakin satasen luokkaa Anttilasta, ja lupasin maksaa tuosta puolet, kun rahatilanne sen sallii.


K- citymarket (Ylivieska) added new photos. Itse selasin juuri mainoksia ja olikohan se sitten juuri citymarketin mainos jossa. KIROILEVA SIILI KÄSIPYYHE JOHAN PIISAS 2-PACK. Reilu-pyyhkeet ovat erittäin imukykyistä ja laadukasta 1 Reilun kaupan puuvillaa. Säästät selvää rahaa, kun käytät . Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta.


Tilaa nyt suositut Ryhmä Hau - dvd :t ja lähde mukaan pentupoppoon seikkailuihin ! Ostettu ihan tavallisesta S-marketista, mutta en tiedä, mistä niitä nyt saa. Maksoi jotain kympin verran. Arabia Muumi Lumihevonen.

Sähköposti: Timanttiset Ritaharju Oulu. Kerran oli Kärkkäisen mainoslehdessä oli pieni yksikkö virhe. Karkkipussin hinta oli 2e ja pussilla kokoa huimat 250kg tai jotenkin vastaavasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje