Kerrostarjotin

Tyylikäs kerrostarjotin jonka korkeus on 26cm. Alimman tason halkaisijan. Kolmikerroksinen tarjoiluvati kruunaa juhlavan kattauksen ja soveltuu monenlaiseen tarjoiluun. Valittavana musta tai valkoinen. Kaunis lasinen 2-kerroksinen tarjotin kahvipöydän kattamiseen.


Kotiin sisustusideoita sanalle kerrostarjotin.

StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Maku Kitchen Life kerrostarjotin. Uusi Rossford Tray 40xRiviera Maison. Rustic Rattan Star Tray S Riviera Maison.


Saatavuus: varastossa voidaan lähettää päivän kuluessa. Kerrostarjotin , keramiikkaa. Väri teräs ja kerman valkoinen. Reunoja koristaa jouluinen kuvio.


Etenkin juhlissa käytetään erilaisia kerrostarjottimia.

Myös arkena tyylikkäitä jo pelkästään olemassa olollaan, sillä niiden muotoilu etenkin design tarjottimissa on todella vangitsevia ja yksilöllisiä. Kaksi vaihtoehtoa Hopea ja Kupari. Se oli mielestäni vaan niin kovin suloinen pienoisuudellaan. Se kumminkin pääsi vitriiniin koristamaan ainoastaan mutta nyt sen kaivoin sieltä esiin ja toin Vantaan kotiin sen, ajattelin että viimein tämä ihanuus saa tulla käyttöön kunnolla.


Joulu rupeaa hiipimään meille jo ja rakentelin uudesta Riviera Maisonin kerrostarjottimesta meille tuollaisen jouluisen asetelman, jossa mm. Ruoka maistuu paljon paremmalta, kun se on helposti ja kauniisti tarjolla. Tämän ansiosta kattauksesta on helppo tehdä halutessaan täysin yhtenäinen. Ilmoitustyyppi: Myydään, Ilmoitus jätetty: helmikuuta 15:56. Vertaile kuljetuspalveluita.


Tee-se-yhdessä - kerrostarjotin. Olen seurannut ihmeissäni vierestä, kun poikani on intensiivisesti rakentanut alusta asti itselleen uutta tietokonetta kaikkine osineen, vesijäähdyttimineen ja koteloineen. Nyt supertehokas, mustaksi sprayattu laite on valmis ja komeilee hänen pöydällään kolmen ison näytön . Ihastuttava metallinen kerrostarjotin on korkeudeltaan cm.


Tarjottimessa on kolme kerrosta, joista alemman halkaisija on cm. Tämä on todellinen ruokapöydän komistus. Kaiken kruunaa kristallinuppi.


Tarjotin on koottava malli muutamasta osasta, . Pip Studion kerrostarjotin. Tuote on lajitelmatuote, eli väriä ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa.

Toimitettavan tuotteen väri valikoituu sen hetken varastotilanteen mukaan. Lajittelu: ostetuin ensin, Lajittelu: uusin ensin, Lajittelu: halvin ensin, Lajittelu: kallein ensin. Design, Oiva Toikka, Nuutajärvi. Keskiosassa kiinnityksen. Astiakaappien parittomat aarteet ja ihanat kirpputorilöydöt ovat saaneet uuden elämän kerrosvateina ja kynttilänjalkoina.


Voit käyttää vateja tarjoiluastiana tai vaikka korujen säilytykseen. Arjessa ja juhlassa ilahduttavat uniikit kerrosvadit ja kynttilänjalat on tehty mm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje