Keraaminen liesi veneeseen

Puhallinkannen kanssa voit käyttää liettäsi myös lämmitimenä. Dt on pintamuotoiltu keraaminen liesi , joka on valmistettu ohuista alumiiniprofileista. Uppoasennettuna liesilevy nousee vain kaksi millimetriä pöytäpinnan yläpuolelle.


Liesi toimii dieselillä, voit siis unohtaa vaaralliset aineet veneestäsi. Valmis veneasennussarja.

Sytytys on automaattinen. Lieden teho on portaattomasti säädettävä. Polttoainejärjestelmä on paineeton ja turvallinen. Erillinen - L -polttoainesäiliö riittää - 1käyttötuntiin. T on yksilevyinen, upotettava . Keraaminen kaksilevyinen liesi , jossa valmiina kiinnityskiskot kattilanpitimille.


Startti ottaa muutaman minuutin, mutta kyllä sitten sitä lämpöä riittää ihan yhtälailla kuin missä tahansa keraamisessa liedessä. Sähköliesikin jossain veneessä oli, mutta se edellytti joko maasähköä tai aggregaatin käynnistystä ( melua).

Veneen varusteet ja varaosat Liesi. Pöydän pinnalle jää näkyviin ainostaan korkealaatuinen fasettihiottu keraaminen taso. Prego Iso Keraaminen Keittolevy.


Liedessä on kuuman levyn varoitusvalo. Heti varastosta ( Tavarantoimittajan varasto). Toimitusaika 2-arkipäivää. Varusteita on runsaasti, joten pystyt varmasti nauttimaan veneilystä tällä veneellä mm. Safiren vene ja mökkilämmittimet ovat tehneet uraauurtavaa työtä vuodesta -saakka.


Diesel veneliedet - ja uunit 12V. Ne on olleet tunnettuja erittäin pienestä virran kulutuksesta ja hiljaisu. Eno 2-liekkinen keitin RST, keinuripustus. Kaasuliesi , keraaminen , poltinta.


Helppokäyttöinen lattialiesi, joka tekee jokapäiväisestä ruoanvalmistuksesta sujuvaa ja vaivatonta. Keraaminen liesi , monitoimiuuni, kiertoilmatoiminto rengasvastuksella, säilytystilana vetolaatikko, A-energialuokka (lask.luokka A- ). Uuden lieden hankinnan takia annetaan entinen hyväkuntoinen liesi pois. Aiemmin en ole sellaista käyttänyt.


Uudessa kodissa sellainen oli, ei käyttöohjeita.

Helsinki › Miko Olkkonen. Kaikenlaista siihen on jo pinttynyt. Kysynpä tähänkin mielipiteitä täältä. Nyt pitäisi alka lyömään lukkoon tulevan kodin keittiövarustusta.


Meillä on tähän asti ollut aina perinteinen vanhanaikainen liesi ja olen siitä tykännyt (pata-padalla lähtee hankalimmatkin liat eikä ole nuukaa, vaikkei heti ehtisi putsaamaan, kun jotain roiskuu).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje