Condor junior

Condor Junior on pienen puukonkäyttäjän ensimmäinen puukko. Turvallinen, pyöristetty kärki suojaa pikku vuolijaa pistohaavoilta ja kärkiviilloilta. Terämateriaalina on helppohoitoinen. Vaasi ja teroituskulma ovat samat kuin isommankin vuolijan puukossa.


Karhennettu kumikahva on kooltan sopiv.

Marttiini Condor junior puukko. Pyöristetty, tylppä kärki - Huoleton ruostumattomasta kromiteräksestä. Sen pyöreäkärkinen terä suojaa pientä vuolijaa kärkiviilloilta ja pistohaavoilta. Terän pituus 80mm, koko puukko 180mm. Helppohoitoinen ruostumaton kromiterästerä.


Kahva on kooltaan lapsen käteen sopiva. Se on suunniteltu lasten vuolupuukoksi.

Condor - Junior on pienen puukonkäyttäjän ensi. Kahvan ja sormisuojahelan rakenne estää veden ja kosteuden pääsyn kahvan . Простой в использовании, многофункциональный охотничий нож. Шероховатая резиновая рукоятка никогда не скользит, что повышает безопасность. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


With a rubber handle and finger guar this knife is quite safe indeed. Hyvä puukko lapselle opetteluun. Sen kärki on pyöristetty ja laadukas kahva sekä sormisuojahela. Безопасный нож с закругленным концом защитит маленькую руку от порезов.


Myyjä sanoi että n kouluikäisenä yleensä siirrytään teräväkärkiseen ja tuon puukon terän saa sitten muutettua sellaiseksi (liikkeessä sen hiovat). Olemme erähenkinen perhe, liikumme . Kaikki rakennustuotteet edullisesti VERTAA. FI:stä marttiini condor junior ! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Описание, характеристики, цена и отзывы.

Лезвие выполнено из хромированной нержавеющей стали, за которой легко ухаживать. Основание лезвия и шероховатая рукоятка разделены специальным . The safe rounded tip protects junior carvers.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje