Apuvälineet turku

Pahoittelemme ajoittain ruuhkautuvaa asiakas- ja puhelinpalvelua, yrittäkää uudelleen hetken kuluttua. Vastuuhenkilö: Johtava toimintaterapeutti Irmeli Wasén. Hakusanalla ei löytynyt yhtään tuotetta.


Autamme sinua elämään itsenäistä ja täysipainoista elämää tarjoamalla korkealaatuisia apuvälineratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua. Tutustu apuvälinevalikoimaamme, asiantuntijoihimme ja ratkaisuihin. Tarjoamme apuvälineklinikoillamme ammattitaitoista palvelua ja laajan valikoiman laadukkaita apuvälineitä.

Pyrimme vastaamaan kokonaisvaltaisesti ihmisen itsensä havaitsemiin sekä terveydenhuollossa ja kuntoutuksessa esiin tuleviin apuvälinetarpeisiin. Perusapuvälineet luovutetaan pääsääntöisesti oman kunnan terveyskeskuksen . Respectaan voi varata ajan henkilökohtaiseen . Turun Tukikohta Oy perustettiin 14. Yrityksen toimialana on kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden myynti, valmistus ja maahantuonti. Tukikohta tuottaa apuvälineisiin perustuvia valmiita ja yksilöllisiä palveluja.


Tehtävänämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä. Käsittelimme koulutuksessa ryhtiä tukevia selkätukia.

Koulutuksen alussa teimme lyhyen katsauksen ryhtitukien tutkimustuloksiin. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Valtakunnallinen liikuntavammaisten apuvälineiden valmistaja ja maahan-tuontiyritys, joka on erikoistunut liikuntavammaisen ihmisen omatoimista selviytymistä ja kotona asumista tukevien tuotteiden kehittämiseen. Kun ajoneuvon muutostyöt vammaiskäyttöön pitää tehdä ammattimaisesti ja laadukkaasti. Olemme palvelleet niin kuntia, vakuutusyhtiöitä, valtiota ja yksityisiä.


Löydämme oikeat ratkaisut jokaiseen ajoneuvoon. Jokainen muutostyö on yksilöllinen, siksi kannattaa aina soittaa ja kysyä! Liikkuminen ja apuvälineet.


Suurennuslaseja rivissä Aviriksen myymälässä. Ortooseilla voidaan tukea tai rajoittaa nivelten ja lihasten toimintaa. Apuvälineet ja esteettömyys.


Ortoosi voi myös tukemisen lisäksi vahvistaa käyttäjän liikkeitä. Ortoosit ovat toisiinsa yhteensopivista osista koottuja järjestelmiä, joihin voidaan liittää mikä tahansa yksilöllisesti valmistettu osa, jolloin saadaan aikaan erilaisia raajan ja vartalon apuvälineitä. Foxy Sock Aid Sukanvetolaite. Yhdistetty kenkäapu ja tarttumapihdit.


Kingfisher kylpyistuin tuo mukavuutta mihin tahansa kylpyammeseen! Kilpailussa etsittiin sananmukaisesti uusia, elämää helpottavia apuvälineitä. Ykköspalkinnon nappasivat oululaiset Minna Viitalähde ja Petri Rimpeläinen .

Tukimet Oy:n asiantunteva jälleenmyyjäverkosto luottaa Tyke apuvälineisiin. Lääkinnällisenä kuntoutuksena myönnettävien apuvälineiden saatavuusperusteet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje