Vastamelukuulokkeet sony

Otimme ne kuitenkin testiin kesän ajaksi, kun mahdollisuus siihen tarjoutui. Vaikka IFA on jo kulman takana uutuuksineen, ovat testaamamme vastamelukuulokkeet kiinnostavat vielä vähintäänkin siksi, että mahdollisen seuraajan . Niinpä se on mielestämme yksi kaikkien aikojen parhaista vastamelukuulokkeista merkkiin, malliin ja hintaan katsomatta. Bose maksaa Suomessa 4euroa ja Sony.

Kuulokkeiden vastamelutoiminto on entistä älykkäämpi, sillä se on henkilökohtaisesti optimoitavissa ja ilmanpaineen optimoinnin ansiosta . Sonyn kokoontaitettavat Bluetooth- vastamelukuulokkeet erinomaisella äänentoistolla. Kuuntele musiikkia ja juttele kavereiden kanssa MDR-ZX110NA-kuulokkeilla, joissa on hälynpoisto, älypuhelintuki ja mikrofoni johdossa. Sony kuulokkeet MDR-1RNC - Sony MDR-1RNC vastamelukuulokkeet tarjoavat laadukkaan äänentoiston aktiivisella taustamelun suodatuksella. Langattomat vastamelukuulokkeet ovat ratkaisu niin musiikista nauttimisen kuin yleisen hyvinvoinninkin parantamiseksi.


TESTISSÄ: Bose QuietComfort 35.

Musiikki kuulostaa kristallinkirkkaalta ja puhelimeen tallennettuja kappaleita on helppo käyttää. Vain tunnin latausajalla voit kuunnella noin tuntia. Oma puhelimeni ei tue aptx:ää ja ldac-tuki löytyy vain Sonyn puhelimista, joten tällä haavaa en menetä enkä voita mitään.


Koska kyse on vastamelukuulokkeista , niin myös vastamelun vaikutus ääneen täytyy huomioida. Boset voittavat mahdollisesti merkityksettömässä asiassa: anc on idlessä lähes . Käytännössä uutta vastaavassa kunnossa, koska käytetty todella vähän. Kaikki tallessa alkuperäispakkausta myöten. Ensimmäisenä avatessani pakettia sain heti todella positiivisen vaikutelman tulevasta, sillä pakkaus jo itsessään oli tyylikäs ja laadukas. Langattomat luurit tuntevat ympäristönsä, joten voit nautiskella esimerkiksi äänikirjasta häiriöittä lentomatkoillasi ilmanpaineen optimoinnin ansiosta ja . Myydään todella vähällä käytöllä olleet Sonyn vastamelukuulokeet.


Ajoa kertynyt alle tunti, eivät olleet omiini korviini sopivat. Sonera Klaanissa järjestettiin testilaiteskaba jossa haimme kahta testaajaa Sonyn langattomille. Sony on korjannut edellistä kuulokemalliaan vaivanneet viat ja onnistunut tekemään parhaat vastamelukuulokkeet , jotka olemme koskaan testanneet!


Vastamelukuulokkeet Applen Lightning-liitännällä. Seuraava tuotos tulee olemaan käyttöpainotteinen ja viimeinen video yhteenveto kanssaelämisestä vastamelukuulokkeiden kanssa.

Myös sisältä paljastuva kantolaukku toi pienen. Nämä kevyet kuulokkeet vähentävät ympäristön. Testasimme neljä erilaista kuulokemallia , joilla arkipäivän sekameteliä saa hillittyä.


Edulliset hinnat ja hyvä palvelu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje