Spr kestopussi

Kestävällä, kevyellä ja helposti mukaan otettavalla kestopussilla korvaat jopa satoja muovisia hedelmä- ja vihannespusseja, jotka ovat erittäin ongelmallisia ympäristön roskaantumisen kannalta. Hyvinvarustetuista kaupoista saatava, perinteisen hedelmäpussin tavoin käytettävä kestopussi , on valmistettu läpikuultavasta . Kumppaniksi valikoitui Suomen Punainen Risti , jolle yritys on tehnyt varainkeruutuotteita jo vuosikymmeniä. SPR tuo pussiin markkinointiin brändinsä hyödyn, mutta pääsyy levitykseen oli halu saada ekologinen tuote . K-ruokakaupoissa onhedelmä- ja vihannesosastoilla tarjolla kuluttajien toivomia kestohedelmäpusseja.


Kun hankit käyttöösi kestopussin , vähennät pakkausjätettä ja tuet samalla SPR :n Nuorten turvataloja. Keskivertoperheen vuosittaisista hedelmä- ja vihannesostoksista kertyy melkoinen kasa pieniä muovipusseja. Globe Hopen -pussit voi pestä 30-asteen hienopesussa. Tiedä sitten, lähtevätkö . Pari päivää sitten tuskailin mitä tehdä ohuiden muovikassien kanssa, ja tänään kauppareissulta löytyi SPR :n kestopussi hedelmille ja vihanneksille. Pari euroa maksanut pussi kestää kaiketi ainakin seuraavat kymmenen vuotta, ja säästää luontoa sadoilta ohuilta muovipussukoilta.


Valitettavasti yksi ei taida . Mulla on kans sellainen SPR :n kestopussi. Itse laitan tarralaput kaksinkerroin pussin nyöriin. Kiitos vinkistä :) Täytyy selvittää millainen se on.


Mä täällä meen ajatuksieni kanssa äärilaidasta toiseen - harkitsin jo jonkun . Muovisten hedelmä- ja vihannespussien tulva kaupasta kotiin alkoi harmittaa iisalmelaista eläkeläispariskuntaa Eija ja Mikko Valojärveä niin, että he tarttuivat toimeen hankkimalla kankaisia kestopusseja. Hedelmille ja vihanneksille tarkoitettu kestopussi on valmistettu läpikuultavasta kankaasta ja sitä käytetään kuten tavallista muovista hedelmäpussia. Niin simppeli juttu, että se pitäisi olla käytössä kaikilla, ihan niinkuin vaikka pestävät ja uudelleen käytettävät käsipyyhkeet. Punaisen Ristin hedelmäpussi on palvellut Eija ja Mikko Valojärven käytössä jo pitkään.


En pelkää kestohedelmäpussin painavan niin paljon että se kasvattaisi ostosten hintaa. Sen pesemisestäkään tuskin on liikaa vaivaa, jos joku tomaatti . Jäsenyyteen liittyvät asiat, mm. Lahjoittajatietoihin liittyvät asiat: lahjoitukset(at)punainenristi.


Vaate- ja tavaralahjoituksiin liittyen voit olla yhteydessä lähimpään . Pussin arvioidaan kestävän satoja käyttökertoja. Nexet tekee kestopusseillaan yhteistyötä Suomen SPR :n kanssa, jonka varainhankintaa Principles in action - tuotesarjaa kuuluva kestopussi tukee. Nexetin tuotepäällikön Kristiina Puumalaisen mukaan kestopusseja on tähän mennessä myyty kymmeniä . Pari viikkoa sitten käväisin Valintatalossa Hakaniemessä, ja kiinnitin huomioni SPR :n kestohedelmäpusseihin. Hintaa ei näkynyt, mutta SPR :n nettisivujen mukaan kolmen pussin pakkaus maksaa euroa. Tietysti ajatus kestopusseista on periaatteessa kannatettava, kun kertakäyttöinen on tunnetusti.


Uudelleen käytettävä pussi hedelmien ja vihannesten kuljetukseen sekä punnitsemiseen. Ostaessasi useampia tuotteita voit kiinnittää hintalapun myös itse pussiin. Hintaa tälle yhdelle kestopussille tuli S-ryhmän kaupassa 79€. Hevipusseja on monissa kaupoissa tarjolla myös kassojen yhteydessä.


Kestopussi - en myynnistä menee SPR :n hyväksi pieni osuus. Niitä käytetään pakasteiden pakkaamiseen asiak- kaan toiveesta suojaamaan tuotetta. Jotkut asiakkaat pakkaavat . Ostin omani K- kaupasta, en ole muualla nähnyt. Ollut vuoden käytössä, hyvin on kestänyt, suosittelen kysymään omasta kaupasta tällaistä vaihtoehtoa. Ja tosiaan, sanokaa heti kassalle, ettei pakasteita muovipussiin.


Saas nähdä mitä tästä tulee, luultavasti jotain hyvää. We want to avoid plastic bags, especially those small ones for the fruits and veggies in the grocery stores, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje