Siemens liesituuletin käyttöohje

Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta? Meiltä löydät tarvitsemasi käyttöohjeet ja käyttöoppaat. Mallin nimi tai tuotekoodi. Kirjoita mallin nimi ilman välilyöntejä.


Hakutoiminnon avulla voit löytää sekä uusimpien että vanhempien laitemallien käyttöoppaat. Giganttinen valikoima kodinkoneita! Epäilen, että asunnossani on liesituuletin väärin asennettu. Eli eikö liesituulettimen hormi (sen loppupää) kuuluisi olla yhteydessä jonnekkin?


Tämä liesituuletin täyttää asetetut turvallisuusmääräykset. Laitteen asiaton käyttö voi kuitenkin aiheuttaa henkilö- tai esinevahinkoja. Lue käyttö- ja asennusohje huolellisesti ennen kuin alat käyttää liesituuletinta.


Käyttöohje antaa sinulle tärkeitä tietoja laitteen asennuksesta, turvallisuudesta, käytöstä ja huollosta. Keittiön vakiotarvikkeet: rätti, ruokasooda ja etikka toimivat tähänkin haasteeseen. Arjen sankari vaihtaa liesituulettimen lampun. Ennen liesituulettimen suodattimen pesemistä on syytä tarkastaa onko rasvasuodatin ylipäätään pestävissä, vai pitääkö rasvasuodatin vaihtaa kokonaan uuteen.


Tämä selviää tietysti liesituulettimen käyttöohjekirjasta. Osta SIEMENS SN436W04IS ASTIANPESUKONE Powerilta! Liedessä on säätöjalkaa(kuva), sekä irrotettava säätösokkeli. Korkeutta voit hienosäätää säätöjaloilla.


Kun ilma kulkee rasvasuodattimen läpi, se jäähtyy ja rasvahiukkaset tarttuvat suodattimeen. Puhdistettu ilma kulkeutuu sen jälkeen ulos. Liesituuletin poistaa keittiöstä rasvaa, hajuja ja vesihöyryä.


Tuloksen huomaa heti siitä, että ruoanhaju ei jää . Bosch-tekniikka on ”Invented for life” ja asiakastuki aina palveluksessasi. Huolto ja asiakaspalvelu sekä tarvitsemasi käyttöohjeet – täältä löydät tietoa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää liesituulettimen pitämiseksi höyryjen ja hajujen yläpuolella. Irrota rasvasuodattimet ja lampun. Merkitse seinään keskiviiva katosta.


Ota huomioon, että keittotason ja. Astianpesukoneen tulovesiletkun päässä sijaitseva vesiventtiili. Jos kone ei ota vettä, saattaa tämä osa olla vioittunut. Näin usein käy jos hana unohtuu kiinni kun kone käynnistetään. Apollon signed exclusively for domestic use to.


Tärkeitä ohjeita: O Tämä käyttöohje on tarkoitettu eri mallille. Tästä johtuen on mahdollista, että kaikki tässä kuvatut ominaisuudet ja varusteet eivät koske hankkimaasi laitetta. Korjauksia saa suorittaa vain alan ammattimies. Ammattitaidottomasti tehdyt.


Nyt tuomme tämän tiedon sinunkin keittiöösi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje