Panssarilasi gigantti

NäytönsuojakalvotPuhelimet ja GPS. Panzer Full Fit Huawei Honor näytönsuoja (valkoinen). Panzer Curved Glass Huawei Pnäytönsuoja - Kestävä näytönsuoja joka on helppo kiinnittää Huawei P-älypuhelimeesi.


Valmistettu erittäin kestävästä materiaalista joka asettuu näytölle täydellisesti. Suoja on valmistettu erittäin kestävästä lasista ja siinä on puhelimen väriin sopiva reunus. Panzer Glass Nokia näytönsuoja (musta) - Kaareva Panzer Glass -näytönsuoja Nokia -älypuhelimelle on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista ja suojaa puhelimen näyttöä täydellisesti.


Panzer Glass Huawei Honor näytönsuoja - Kätevä Panzer Glass näytönsuoja Huawei Honor älypuhelimelle. Panzer Glass näytönsuoja Nokia (musta) - Kaareva Panzer Glass -näytönsuoja Nokia -älypuhelimelle on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka asettuu näytölle täydellisesti. Panzer Glass Sony Xperia XZ näytönsuoja (musta) - Kestävä näytönsuoja joka on helppo kiinnittää Sony Xperia XZ -älypuhelimeesi.


Lähes huomaamaton suoja säilyttää näytön kuvan selkeyden ja kosketusnäytön herkkyy. Valikoimastamme löydät halvalla panssarilasit ja suojakalvot käytännössä kaikille myynnissä oleville puhelimille. Suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta, lialta ja kolhuilta.


Täsmäistuvat suojakalvot sekä panssarilasit pitävät puhelimen näytön koskemattomana ja antavat kestävän suojan. Panssarilasit ovat jopa kertaa normaalia lasia vahvempia ja kestävät koviakin kolhuja. Muut Tempered Glass Iskunkestävä Panssarilasi Samsung Galaxy SMini. H, mm paksu lasikalvo.


Pakkauksessa yksi kalvo, puhdistusliinaa (kostea ja kuiva) sekä pölynpoistotarra. Mobiilitukusta itse otin samalla (ei siis mikään panssarilasi ), kun tilasin kuoret. En saanut sitä mitä lähdin ostamaan, vaan myyjä esitteli minulle paremman ja edullisemman Sonyn kuin se , mitä olin itse netistä katsonut. Maksun jälkeen myyjä laittoi vielä ostamani panssarilasin paikoilleen.


Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta! Koska näyttö on vielä, epäpuhtauksista huolimatta hyvä, lättäsin näytölle panssarilasin , ja tuntuma ja kovuus on aivan toista luokkaa. Laadukkaat panssarilasit auttavat suojaamaan puhelimesi näytön.


Puuttuu: panssarilasi. Aiheeseen panssarilasi gigantti liittyvät haut. VAI hankinko sellaisen ns. Näiden luvataan suojaavan lasia myös pudotukselta. Uudemmissa reunatkin on pyöristetty ja kovuus on kasvanut.


Tilasin setin 9lumian kalvoja kiinasta, kun noita ei näyttänyt vielä mistään muualta saavan. Tovatek Matkapuhelin- ja tietokonehuolto. Gigantti myy joitain insmatin kalvoja. Onko joku löytänyt suojia tähän luuriin vielä mistään ? Tarjous Tietokone huolto - alennus.


Applen oma nahkainen suoja. ELEKTRONIIKKA Tori-kauppaa alueella Koko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan muut merkit. Hanki muut merkit edullisesti Nettimarkkina.


WAVE LUMIA 950XL PANSSARILASI. Olet varaamassa tämän tuotteen hintaan 1€. Tekemäsi varaus hintaan 1€ on sitova.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje