Pannupizza pannulla

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kaada taikina hyvin jauhotetulle pöydälle. Kauli pannun ( n. Ø cm) pohjaa hieman suurempi ympyrä. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Mehevä ja rapeapohjainen pannupizza onnistuu näppärästi myös kotona.


Täytteissä saa käyttää mielikuvitusta, tässä perinteinen pizza americana. Valion koekeittiössä kehitelty ohje maistuu pippurille ja pepperonille. Lisää suola, siirappi, osa jauhoista ja hiiva. Vaivaa loput jauhot sekaan ja pehmeä voi.


Anna kohota liinan alla n. Voit laittaa päälle jotain vihreätä esim. Levitä makkaraa, kinkkua, makkaraa yms. Kiehauta herkkusienet ja sipuli kevyesti pannulla öljyssä. Painele kohonnut taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Voitele pyöreä piirasvuoka (halkaisija noin cm).


Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja broilerileikkeleet. Lisää herkkusieniseos, oliivit, pieniksi . Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen testasi hitiksi nousseen minuutin pannupizzan. Lopputuloksena syntyi helppo, nopea ja hauska herkku. MTV:n ruokasivusto Makuja. Nopeasti paistinpannulla.


Aina välillä innostun tekemään pizzaa kotona. Ongelma vaan on, että kuten kaikessa yksinkertaisessa, oma vaatimustasoni on täysin mahdoton. Pannulla paistettu pizza.


Vaikka lopputulos onkin ollut ihan hyvä, en ole ollut kotitekoisiin pizzoihin täysin tyytyväinen. En ole koskaan saanut pohjasta oikealla . Ihanin iltaherkku on muhkea ja mehevä pannupizza ! Retropizzan paksulle pohjalle levitetään tomaattikastiketta, palvikinkkua, paprikaa ja oliiveja. Laita puolet mozzarellasta sivuun. Lämmitä pannulla rkl öljyä keskilämmöllä.


Pilko ja sekoita muut ainekset. Tämän pannupizzareseptin sain aikanaan opiskelukaveriltani. Paista pohja yhdeltä puolelta n. Vuosien varrella perhe on kasvanut nelihenkiseksi, joten pizzoja tehdään aina pari kerrallaan ja täytteitä varioidaan kunkin mielihalujen mukaan. Yksi asia kuitenkin pysyy: juustona on aina mozzarella - se on tässä ihan ehdoton! Ei niinku ruikuli vaan niinku tiukka jöötti.


Ota taikina käteen ja leiki, että se on ku lumipallo. Jos tarttuu käteen niin pikkuluraus öljyä auttaa ei saa olla lötköä vaan mielummin aika kiinteetä tässä vaiheesa. Uuni täysille ja tärkein on . Totta kuitenkin on se, että pannupizza on enemmän Atlantin länsipuolen, kuin vanhan mantereen luomus. Anthony Bourdainin väitetään sanoneen jossain haastattelussa jopa, pannupizzan olevan yksi tärkeimmistä yhdysvaltalaisen keittiön kulmakivistä.


Lause on todennäköisesti tarkoitettu otettavaksi . Mehevä pannupizza on pitsareunarakastajan unelma ja tällä pannupizzalla saa taatusti isommankin sudennälän taakseen. Tuon pizzaketjun innoittamana tällainen äänestys. Eli, kumpaa löytyy useammin lautaselta. Normi lätty, vai paksu pannupizza ? Itselle kelpaa molemmat,.


Osaako joku neovoa mistä voisi ostaa valurautaisen ison pannupizza - pannun ? Leivontaforumilla kuukauden haasteen aiheena Syyskuussa oli pizza. Minä pidän erityisesti erään Amerikkalaisen pizza- ketjun pannupitsoista ja sitä lähdin hieman jäljittelemään. Tipo 00) 2g durumvehnäjauhoa dl haaleaa vettä rkl oliiviöljyä 1½ tl suolaa tl sokeria oliiviöljyä.


Täyte: tomaattikastiketta juustoraastetta esim.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje