Lumoava hali

Lumoava Hali sarja, mukana hyvänteossa! JOKAINEN YSTÄVÄ ON HALIN ARVOINEN . Hali -korujen tarinaa kuvaa hyvin sanat. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista.


Ilmainen 1-arkipäivän toimitus suoraan varastostamme.

Toimitusaika 1-arkipäivää. Heikki Hartikaisen suunnitteleman Hali-korusarjan mini riipus. Muista tärkein,anna lämmin hali. Nopeat ja veloituksettomat toimitukset Vaasan myymälän varastostamme! Rakkautta, rauhaa, sydämiin valoa.


Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. LUMOAVA Hali kastesormus hopeasormus.

Halutessasi myös laskulla tai osamaksulla. Koruja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti! Korulla on vrk:n palautusoikeus. Koru on esillä Caratian Vintage-korut - myymälässä Helsingin keskustassa.


Selasit näitä tuotteita viimeksi. AUKIOLOAIKAMME: Ma-Pe 9-1 La 9-15. Riipuksen koko x 26mm. Lämpöä, voimaa, tunteiden paloa.


Luomoava korut on suomalainen desing tuotemerkki, jonka lähtökohtana ovat muotoilijoiden persoonalliset näkemykset. Kullattu hopeakorvakorut, sydän n. Tervetuloa Korustoren verkkokauppaan! Saat kaikista tuotteista uskomattoman lisäalennuksen koodilla ALE25. Alennus koskee siis jo alennettuja tuotteita, kuten myös . Kaunis ja yksinkertainen muotoilu, vastatappikiinnitys.


Hopeiset naisten korvakorut. Suomalaista suunnittelua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje