Lumia 530 käyttöohje

Tämän oppaan lisäksi on vielä muutakin. Puhelimessa on käyttöohje , joka on aina mukanasi ja käytettävissä, kun sitä tarvitset. Pyyhkäise aloitusnäytössä vasemmalle ja napauta kohtaa.


Jos laitetta ei ole päivitetty . Onko tämä ensimmäinen Lumia - puhelimesi?

Tutustu puhelimen ruutuihin, sovelluksiin ja asetuksiin. Siirtyminen sovelluksen sisällä. Peruutus-, aloitus- ja hakunäppäin. Siirrä sisältöä Lumia -puhelimeen.


Insert the SIM and memory card. Remove the SIM and memory card. Lock the keys and screen. Leena Kälkäjä, kuukautta sitten.

Piiroinen marja, kuukautta sitten. Lumia 5käyttöohje puhelimen ääni poissa. Haluan Nokia puhelimen 5käyttöohjeet. Vertaa puhelimia ja internet-tuotteita helposti netissä VERTAA.


FI -sivustolla lumia 5käyttöohje. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, toimivin. Pakkauksen toimitussisältö on molemmissa puhelimissa erittäin niukka – mukana on puhelimen lisäksi ainoastaan akku, kiinteällä johdolla varustettu AC- 18E-seinälaturi (latausvirta 5mA) sekä pikakäyttöohjeet. Miten saa ohjelmat pois , vai saako lainkaan. Oletin ladatessani ne että poisto on yhtä helppoa kuin tietokoneella?


Mistä saa tarkemmat käyttöohjeet , netistä löysin vain 520:n oppaan. Katso tuotteen käyttöohjeet heti ja aivan ilmaiseksi. Yhteydet sähköpostitileihin, sosiaalisen median sovelluksiin ja pilvipalveluihin onnistuvat käden käänteessä syöttämällä tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat.


Ohjeet koskevat Lumia 6~mallia. Nokia Lumia -puhelimen perustoiminnot on helppo ottaa käyttöön. Niitä voi soveltaa myös Lumia - malleihin. Palautus tehdasasetuksiin.


Kun puhelin on vielä käyttökunnossa siltä osin että on mahdollisuus päästä tekemään muutoksia Asetukset-kohdan kautta.

Sen suositushinta oli 5€ ja se oli 10. Joskus vastaan tulee tilanne, että jokin menee pieleen, ja Lumia jumiutuu. Toisilla taas näin ei käy ikinä, ja Lumia toimii kuin se kuuluisa ”junan vessa”.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje