Koruja suomesta

Mikä onkaan tyylikkäämpi design-lahja Suomesta kuin kotimainen käsityönä valmistettu design- koru , aito Kalevala Koru. Taika- korut ARKIPÄIVÄN LUKSUSTA Puhdaslinjainen ja selkeä design. Laadukkaat materiaalit ja työnjälki.


Laaja valikoima: Kaulakorut, korvakorut, rannekorut ja sormukset. Naisille, miehille ja lapsille.

Uutuutena nyt puukorut ja akryylikorut! Suomessa suunniteltuja ja eettisesti valmistettuja vaatteita, koruja ja lahjatavaraa itsenäisiltä suomalaisilta pienvalmistajilta. Taigakoru – kultasepänverstas Lapissa jo yli vuotta. Syksyinen lähtösi kaiho, kevään paluu ja riemu. Oi vettemme kaunehin kruunu, valkosiipemme, SiniSielu.


SiniSielu – koru on kunnianosoituksemme Suomen ainutlaatuiselle luonnolle. Kansallislintuamme laulujoutsenta mukailevassa hopeakorussa on kivenä sinihohtoinen Ylämaan spektroliitti. Nordic Jewel on suomalainen verkkokauppa – valikoimissamme tyylikkäimmät suomalaiset korut.

Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Olemme suomalainen verkkokauppa, jossa on tuhansia erilaisia koruja. Valikoimistamme löydät korut itselle sekä lahjaksi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua . Meiltä löytyy laaja valikoima koruja moneen makuun. Oma maahantuonti takaa edulliset hinnat ja korkean laadun.


Olemme teettääneet omia malleja useiden vuosien ajan, joten valikoimaa on paljon. Teräs , hopea, kullattu teräs ja kulta ovat kaikki käytössä hyvin kestäviä materiaaleja. Myös kullatut korut kestävät käyttöä hyvin.


Virallisen kisajoukkueen korun lisäksi tuomme markkinoille kuluttajille suunnatun Loisto -korusarjan sekä -heijastimen, joiden myynnillä tuetaan tulevaisuuden nuoria urheilijalupauksia. Lumoava on valittu Suomen Olympiakomitean viralliseksi yhteistyökumppaniksi ja Olympiajoukkueen korutoimittajaksi. UUTTA HELAT SORMUKSET RANNEKORUT KAULAKORUT KORVAKORUT MALLISTOT LAHJAT PANDORA Club UNIVERSE. Jäälasikukan päätuotteina ovat käsityönä alusta loppuun,. Korunkaunis on yritys, joka on erikoistunut.


VILMURI by Vilma Wallinmaa. Kuvitettuja sukkahousuja, leggingsejä ja sukkia sekä.

Figulus valmistaa yksilöllisiä koruja luonnonmateriaaleista,. Silmu- korut sopivat hyvin kevään ja kesän juhliin. Ne tulvivat elämäniloa ja ylistävät ikuista kasvun ihmettä. Kaulakoru ja kokonaisuutta täydentävät korvakorut ovat aitoa 9 hopeaa. Näyttävään koruun kuuluu tyylin sopiva pitkä ketju.


Kierrämme ympäri Suomea ottaen osaa erilaisiin messuihin, tapahtumiin, festivaaleihin ja markkinoihin. Näiden lisäksi ainutlaatuisia korujamme on voinut ostaa nettikaupastamme jo vuotta. Kelttikorujen valikoimasta löytyy upeiden hopeakorujen lisäksi nykyään myös tinakorut joissa on aiheena erilaisia kelttien ja . Hanasaaren galleriatilat sijaitsevat keskuksen toisessa kerroksessa.


Mielenkiintoni heräsi, kun kuulin islantilais-suomalaisesta nykykorunäyttelystä. Islanti on aina ollut minulle sellainen unelma. Paikka johon vielä joskus pääsen samoilemaan ja rauhoittumaan, ja itse asiassa olen huomannut useiden . Jollei, olisiko Tukholmassa?


Olen menossa sinne pian, joten. VINTAGE- KORUT Suomen kiinnostavimmat vintage korut löydät caratia. Korut on puhdistettu ja mahdolliset kaiverrukset poistettu.


Myydään kaksi pronssista Kalevala korua Vöyrin ranne (ovh.69€) ja Tuukkalan riipus (ovh.62€). Kaikki käytetyt korut on .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje